stefanna
Marcóweczka '08
Witam...
U nas nocka wyjątkowo spokojna:-)! Dwie pobudki na jedzonko i od 8-ej jeszcze śpi

My już z Zuzą dawno po śniadanku, prawie gotowe do wyjścia, a Martyna nie ma zamiaru wstać, hehe
Podrzucam dzisiaj Zuzę do dziadków żeby się w ogródku wybawiła, bo pogoda dzisiaj u nas piękna!;-)
Weronikaa, milla29, giza to nie posapałyście dzisiaj...:-
-
-( Współczuję problemów jedzeniowych, kupkowych i innych... Oby szybko minęły!
U nas ostatnio kupki pojawiają się codziennie rano, aż jestem w szoku, bo Niunia załatwiała się co dwa, trzy dni i było oki. Ale od naszego powrotu ze wsi robi qpsztala każdego dnia, hehe
Widocznie ma teraz taką potrzebę...
U nas nocka wyjątkowo spokojna:-)! Dwie pobudki na jedzonko i od 8-ej jeszcze śpi

My już z Zuzą dawno po śniadanku, prawie gotowe do wyjścia, a Martyna nie ma zamiaru wstać, hehe
Podrzucam dzisiaj Zuzę do dziadków żeby się w ogródku wybawiła, bo pogoda dzisiaj u nas piękna!;-)

Weronikaa, milla29, giza to nie posapałyście dzisiaj...:-
U nas ostatnio kupki pojawiają się codziennie rano, aż jestem w szoku, bo Niunia załatwiała się co dwa, trzy dni i było oki. Ale od naszego powrotu ze wsi robi qpsztala każdego dnia, hehe

Widocznie ma teraz taką potrzebę...
jedynie tylko spi w nim czasami
i nawet miał goraczke od nich
)
a tak to musiałam powtórki ogladać 
W ogóle to oda rana była mega marudna i spać nie mogła, aż się zdziwiłam, że się tak wybudzała. No a po południu zaglądam do pyszczaka, a tam się lewa jedyneczka na dole przebija i wszystko jasne! W szoku jestem, bo u Zuzy pierwsze ząbki w 10-tym miesiącu wyszły, ale jak widać każde dziecko jest inne...