• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

beti-nie nie przy piersi to dopiero jest spokojny jak zaczyna leciec i za kazdym razem cycal obie dziasla na 100% bo to co przed tem bylo to tez masakra nie da sie nawet dotknac bo od razu placz ale teraz spi z tym ze przelozylam go do lozeczka jak sie przebudzi to kapiel cycusie i nyny ale jak bedzie placz to dam mu na noc panadol Arkowi tez pomagal na bardzo bolesne zabkowanie-dzieki tez buzki przesylam

reklama
hej
wszystkiego najlepsego dla Miłoszka z okazji urodzinek i dla dziewczyn Niny i gabrysi an kolejny miesiaczek:-)
Stefanna bidule to was wymecza te zeby :-( buziaki dla Martynki. Mojemu tez ida bo starsznei sie złości iw szystko pcha do buzi nawet goraczke miał:baffled:
a gdzie wybywacie na weekend?:-)
my teraz siedzimy w domu bo pasuje wreszcie pomieszkac:-D
Cicha to do usłyszenia i odezwij sie szybko:-)
Niekat to chrzciny udały sie jak trzeba czekam na foteczki:rofl2:
Befatka moze to potówki :confused: moja miala je na pysi/ikulinie i zeszly jej po smarowaniu clotimazolem:tak:
Skaba i gdzie jestes:confused:
a tak a'propos gdzie nasza Ninja?

wszystkiego najlepszego na kolejny miesiączek:biggrin2:

stefanna, mrowa - całuski dla ząbkowych bidulek

ale naprodukowałyście nie mam czasu żeby wszystko ogarnąć :zawstydzona/y:
u nas wszystko w normie prawie codziennie qpa :-) Zuzia zasypia o 21 ale za 15min troszkę płacze przez sen wystarczy ją przytulić i śpi do 5 później pierś i do 9,30 śpi
dzisiaj musiałam coś załatwić i z ciężkim sercem obudziłam ja o 7 jaka biedna była :-(
jutro idziemy do prababci bo już się stęskniła za prawnuczką ;-)

Kurcze ale naprodukowałyście postów:szok:...a ja znowu do tyłu:zawstydzona/y:. Tosieńka śpi, mąż wybył na chwilę do kolegi(sąsiada) to mogę coś napisać;-). Widzę, że problemy z kupkami na czasie...czyli jesteśmy w temacie:-p tzn też to przerobiłyśmy. Okazało się, że Tosia nie bardzo toleruje samą marcheweczkę i qpka się zatrzymała na 2 dni a trzeciego wyszedł mały mocno zbity boberek (sorry za szczegóły:-p) i ostawiłam na 3 dni marchew i wsio wróciło do normy. Wczoraj zrobiła 3 mega qpy:rofl2:...święto w domu:-D. I od wczoraj podajemy jabłuszko z marchewką. I stopniowo zwiększymy menu:tak:.
Mam pytanko do mamuś karmiących piersią: Czy dalej macie tak jak na początku karmienia od czasu do czasu takie twarde(pełne) piersi? I czy używacie jeszcze wkładek laktac? No i ostatnie czy "otwierają" (ścisk, mrowienie itp)się wam w ciągu dnia ale nie przy karmieniu piersi? Bo ja mam czasami twarde piersi jak kamień i muszę używać do pomocy laktatora. No i wkładki to obowiązek, bo inaczej bym chodziła zalana:zawstydzona/y:.
Giza- śliczny awatar:-)
mrowa-fajno że wróciłaś, pusto na bb bez Ciebie:tak: No to pewno ząbal się przeciska:sorry2:.
skaba- spóźnione ale szczere życzonka na drewnianą rocznicę ślubu...miłości...szczęścia...zdrówka.
Stefanna- gratulacje 1-szego ząbalka. Różnica spora u twoich dziewczynek w ząbkowaniu:-p.
a gdzie nam zniknęły Remeny, ninja? Ciekawe co z Sabincią i Niko? Oj dawno się nie odzywała:-(.

GABRYSIU, NINO BUZIAKI DLA WAS!!!:-):-)
Dzięki za życzonka dla Milo:-):tak:
Upał u nas dzisiaj znowu straszny, jutro ma byc chłodniej. Zuzia w dzień spała jako tako ale popsuła mi sie wieczorami bo albo zasypia po kąpieli i po chwili sie budzi i koniec spania albo wcale nie zasypia i idzie spać ok 23:szok: i co chwile sie wybudza. Od kilku dni nie chce tez spać w swoim łóżeczku:no:, tylko ze mną, zobaczymy jak bedzie dzisiaj.
PM ja mam od czasu do czasu takie twarde piersi, wkładek też musze używać szczególnie w nocy, bo jak nie założe to budzę sie zalana pokarmem:baffled:, myslałam że po takim czasie wkładki nie bedą potrzebne, chociaz od kilku dni nie zakładam wkładek w dzień i jak na razie to poplamiłam tylko jedną bluzkę:tak:
Mrówa my tez na weekend siedzimy w domku, mi sie nie chce ostatnio nigdzie ruszać, prawdopodobnie będziemy mieli gości:baffled:, no ale trudno. 23-24 tez juz się goście zapowiedzieli bo w mojej wsi będzie święto świni:sorry2:, impreza trwa dwa dni, bedzie Daniec, Lombard i Ingrid. My z meżem za bardzo nie lubimy takich imprez i takich spędów ludzi no ale co zrobić:tak:
Skaba oj, oj. Ładuj i wracaj:-)
Kasik tulę Cię mocno:-) spokojnej nocki!
Beti u nas Johnson tez uczulał, teraz używamy Musteli:tak: i jest ok
Weronika ja dzisiaj przeżyłąm też przygodę ze spódnicą, zaraz mi się Ty przypomniałaś. Ubrałam rano czarne majtki i krótkie spodenki, bo goraco. Po jakimś czasie stwierdziłąm że musze iść do sklepu. Teściowa została z małą na dworze a ja szybko do domu się przebrać bo pzreciez w takich krótkich spodenkach nie pójdę, za stara jestem. Więc ubrałam taką fajną białą spódnicę. I idziemy. 200m od domu uświadomiłam sobie że mam pod spodem te czarne gatki!!!!! a spódnica prześwituje!!!! Oj byscie słyszały jakie wiązanki z mych ust wyszły!!! Na samą myśl o tej sytuacji jestem wq...... jakoś doszłąm do sklepu i bieg do domu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: brak słów...

Witajcie Mamuśki...
Dzień miałam dzisiaj wyjątkowo do d***, ale o tym na innym wątku napiszę, bo nie będę smucić...:no: Miała być radość z montażu bramy, a tu wszystko stało się mało istotne...

Niekat super, że Marcelek był taki grzeczniutki! czekamy na fotki z uroczystości!;-):tak:
Beti czyżbyś planowała chrzcinki tak jak my na 7-go września?!:-)
Skaba1 to szkoda, że laptop padł, bo dawno Cię u nas nie było..?! Może jutro coś do nas skrobniesz?;-)
Kasik25 to faktycznie nieciekawą nockę miałaś...:no: Buźka dla synusia!
PM widzę, że Tosieńka nie przepada za marchewką, tak jak ja, hehe :-D:-DDobrze, że z kupkami wszystko wróciło do normy!;-):tak:
Ja moją ostatnio pochwaliłam, że codziennie robi i mi się panna zacięła chyba, bo od dwóch dni tylko purtaski lecą...:dry: A co do piersi to ja wkładek już w ogóle nie używam, chociaż czasami jak mała dłużej pośpi to robią się twarde...
Mrowa1 to Kondzik nawet gorączkował? Bidulek...:-( Moja momentami troszkę bardziej marudna, no i strasznie pcha wszystko do buźki, ale poza tym to na razie nie jest źle..;-)
A jeśli chodzi o długi weekend to wybieramy się do Kocierzy - u nas w górkach, niedaleko. Jest tam taki miły hotelik ze SPA, no i Mężuś fundnął mi tam wyjazd z zabiegami - w ramach rekompensaty za trudy porodu, hehe Wklejam linka, to sobie możecie zobaczyć: Ośrodek konferencyjno-wypoczynkowy Kocierz Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda i sobie wypoczniemy...:-)

Zapomniałam Wam jeszcze napisać, że byliśmy dzisiaj z Zuzą u okulisty i niestety dzisiejsze badanie wyszło jeszcze gorzej...:-(:-(:-( Na jedno oczko ma 3, a na drugie 3,5, no i niestety jedziemy jutro wybrać okularki...:sad::sad: Pani Doktor powiedziała, że jak będzie je skrupulatnie nosić, to mając 16-cie lat wada będzie wyleczona...
Zobaczymy; jestem dobrej myśli, bo cóż innego pozostaje...

reklama
Witam,nie chce nic mówić ale od wczoraj...boli mnie ząb:-pi co...boję się iść:zawstydzona/y:Wiecie jak to jest-szewc bez butów chodzi-niby dentysta w domu(małżon)-ale ostatnio dla niego za grzeczna nie byłam;-);-)
asze moja droga czym się przejmujesz-nacieszyłaś oko sąsiadom i tyle -niech widzą i patrzą a co!!
PM ja juz nie używam wkładek,a z tą twardoscią też już nie jest tak jak na początku
kasik,stefanna biedne te ząbkowe dzieciaczki
stefanna to ci super mężuś wypad zorganizował!My też wyjezdzamy na długi weekend ze znajomymi nad jeziora w lubuskie
skaba co tam słychać?
befatka może właśnie te chusteczki taką reakcję zrobiły
niekat fajnie że imprezka udana :tak::tak:
U mnie dziecięcie małe śpi jeszcze a starszy znowu naciąga mnie-że niby mam mu kolejny jakiś badziew z gazetki dla dzieci kupić:baffled:I wykłóca sie tu-:wściekła/y::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry