Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Postukałam dzisiaj łyżeczką po dziąsełku, a tu brzdęk, brzdęk i ząbek wydał swój pierwszy odgłos, hehe
A jak ją ostatnio położyłam w spacerówce od Zuzi to się skubana składała do siedzenia, że hej! Jakaś "prędka" ta moja dziewczyna, hehe
A Panem od kafelek się nie przejmuj - może z czasem się rozkręci...

Supcio! My idziemy na szczepienie w przyszłym tygodniu, bo nie chciałam przed wyjazdem małej kłuć...
;-)

!!!
. Teraz je Nutramign 2 i jest super qpy żółto-zielone pastowate brzuszek nie boli a dziś w nocy zjadła o północy flaszkę i spała 5,5 godziny a nie jak wcześniej po 3,5-4 pobudka na jedzenie. Może w końcu zacznie przesypiać całe noce. Myślę ze w sobotę -niedzielę spróbuję znów z zupką marchewkową.
, chociaż jest część którzy pracują w kopalni czy elektrowni i nie mają z kim dzieci zostawić i na tych rodziców liczę.
, wybory wygrała bo nie było ogłoszenia o wyborach ona powidział tylko swoim kumoszkom no i wygrała. My to jeszcze my ale sąsiedzi którzy mają 50 ha ziemi wkurzeni sa jak dowiadują się jeden dwa dni przed terminem że musza zapłacić klkaset zł podatku
. I weź tak na gospodarstwie wytrzaśnij pieniądze z dnia na dzień...

.
.
. A wcześniej Kondzio prowadził. Mały grubasek mi się robi 

. Widziałam, że kupiliście Kondziowi krzesełko z FP (link FISHER PRICE KRZESELKO DO KARMIENIA RAINFOREST 2w1 (414442890) - Aukcje internetowe Allegro) Zadowolona jesteś z niego. Bo my też się do niego przymierzamy. Ale jestem ciekawa opinii.
. No i powodzionka w wybieraniu okularków.
. Jeśli chodzi o szczepienie prevenarem to właśnie idziemy we wrześniu to będzie Tosia już zaczynała 7 m-c i dawka jest o jedno wkłucie mniejsza od 7-11 m-ca. Bo do ukończenia 6 m-ca jest 4 dawki a w 7 m-cu jest już 3 dawki, gdzie dwie są w jakimś mniejszym odstępie czasu a ta 3 to chyba po ukończeniu 2 roku życia.
....
własnie latałm po podwórku ismieci zbierałam bo psy dorwały się do wora który wystawał z kubła, rozniosły wszytko potargały pieluchy wrrrrrr
Jak najszybciej trzeba zrobić zagrodę dla nich bo nie dość że całe trawniki osr.... to jeszcze niszczą wszytko co tylko dostanie sie w ich zasięg
A funkcjonuję tylko dlatego, że długo śpię rano - dzisiaj dla przykładu pospałam z Martynką do 9.30, a Zuza wstała dopiero po 10-tej;-)!
A co do wyjazdu to jedziemy z dzieciaczkami, bo Zuza ma teraz taki okres, że za nic w świecie nie chce zostać z dziadkami sama, no a Martynka na cycu, więc wiadomo... Ale Mężuś zaoferował się, że będzie dzieciaczki bawił - zamówiłam mu dwa zabiegi, a z reszty ja będę korzystać, hehe 

Poza tym jest tam piękny basen, więc Zuza się wyszaleje i pewnie jak będzie pogoda to będziemy sobie codziennie na spacerki wychodzić...:-)

I trzymam kciuki za powstanie przedszkola! ;-)
Jak plasterki będą mi potrzebne to się do Ciebie uśmiechnę - dzięki!

..
...no to atrakcji ci dostarczyły psiaki
.
...To masz chociaż pewność, że mu zrobi ząbka dokładnie. Wg mnie dentysta i ginekolog musi być zaufany. Ja jak na razie straciłam zaufanie do mojego ostatniego dentysty i gina też szukam, bo też nie mam
. Gina chce w medicover (bo tam mam abonament) ale na 3 specjalistów, których trafiłam to porażka
. Szukam dalej...ale w razie pilnej potrzeby mam zaplecze tzn. moją dr (prywatnie) co mi prowadziła ciąże:-).