Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie moge sie przyzwyczaic
,udało mi się namówic Zuzię żeby ze mną posiedziała przed kompem ale za to zbieram kopniaczki w brzuch;-)prawie jak w ciąży tylko nie od taj strony
i mocniejsze zdecydowanie.Muszę się tu rozejrzec co i jak bo nadrabiac to nawet nie mam czasu.A że dziś 13 to miałam robotę z rana,okazało się że nie domknęłam drzwi od zamrażalnika i wszystko było w lodzie i śniegu i musiałam to zeskrobywac,wszystko wyciagac i wkładac z powrotem,a mogłabym w tym czasie co innego porobic bo malutka spała
no iimprezki nam się szykują - pieczonki w zgarnej ekipie: 6 małżeństw - 8 dzieci z czego Bartek najstarszy:-)
Stefanna gratuluję ząbka! my szukamy obie ale nie możemy coś znalezc:-(Dusia zdrówka i samych radosnych dni!!!buziaki:-*
malutki przespał całą drogę w jedną i drugą stronę z jedną pobudką na karmienie
Tak się stresowałam tą podróżą, że nie dość, że kupiłąm Filipkowi nowy fotelik, zupełnie inny niż miał, to jeszcze zamontowałam go przodem do kierunku jazdy (rozgrzeszyła mnie pani w sklepie, mówiąc, że przodem jest od 9 kg, ale jak Mały ma 8,5, to spokojnie już mogę
)
Na poprawinach zamieniliśmy się z tatusiem rolami, a na Drużbiarski wcale nie poszliśmy, żeby było sprawiedliwie:-):-)
Mrowienie mam dość często - jak karmię Filipa butelką (nawet jeśli to tylko herbatka), a czasami jak tylko pomyślę o karmieniu

Dobrze, że wykryłaś problem z oczkami u córeczki, a okularki u takich maluchów wyglądają słodko

A co do butli, to niestety wygląda na to, że zostaje łyżeczka, lub kubek, ale na ten drugi chyba jeszcze trzeba troszkę poczekać... 
Fryzurka super!!
A co do psiaków to współczuję - zabawową parkę sobie skomponowałaś, pewnie tylko głupotki im w głowie..

Oby bo kosztowały niemało, ale wiadomo, że na dziecku się nie oszczędza.....

a Ninka nie będzie miała bardzo za co ciągnąc

Co do kupek to wydaje mi się że jak wprowadzasz małemu stałe pokarmy to już tak będzie...