• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ninja - podpisuje się pod Mrową - ma Tymon "obfite zapasy" :-D:-) bez urazy oczywiście ;-)
a pierścionek bardzo ładny :rofl2:

Królewna zasnęła o 18-tej, myślałam że to tylko jej kolejna godzinna drzema a ona śpi i śpi ... pewnie obudzi się w nocy i będzie zabawa :baffled::wściekła/y:

A z dzisiejszegowypadu chyba nici bo coś męża wcięło na budowie:baffled:

reklama
giza współczuję rozpakowywania, nienawidze tego. No i szybko net podłączaj
ninja super pierdzionek ;-)
Dziękuję za życzenia :-*
Zrobiłam ulubiony obiad Włodka, niestety z upojnych chwil nici bo zalewa mnie. Uciekam chociaż pooglądamy film i poprzytulamy sie w łóżku
Kolorowych

Najlepsze życzenia dla Zuzi :-)
pół roczku to już coś :tak:

a u nas od tygodnia znów jest bratanica K i mam okazję przekonać się jak to jest z dwójka dzieci :-D i pwoiem że łątwo nie jest
Ewelinka ma 10,5 roku i jest zazdrosna o Julkę:-( bo zawsze była najmłodsz i rozpieszczana no i ciocia z wujkiem udowadniają jej że mimo iż mają córeczkę to nadal ją kochają :tak: więc czasu mam teraz jakby mniej :sorry2:
ale po weekendzie wszystko wróci do normy, tzn prawie bo we wtorek pierwszy raz idę do pracy po macierzyńskim:szok:

Milla wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Zuziu i Juleczko wszystkiego najlepszego :-)
stefanna - baw się dobrze :-)
ninja - to mąż zaszalał :-) cudo pierścionek
giza - nie zapomnimy
zabiegany dzień najpierw myłam okna i takie tam potem zakupy z Zuzią do dermatologa bo krostki od śliny nie znikają Pani doktor uznała że po jednej maści nie przejdzie i mamy trzy które mam używać naraz :confused: do tego wróciła @ i nie jestem zadowolona oj szkoda że tak krótko :-( jutro obiad u teściów i grill u moich rodziców zgłosiłam się do ciasta zaczęłam robić po 22 i muszę teraz czekać aż wystygnie żeby nałożyć kolejną warstwę
u nas treningi przed raczkowaniem pupa wysoko i nóżki Zuzia przyciąga do pupy coś zaczyna jej wychodzić efekt taki że zamiast iść do przodu to na brzuszku obraca się w kółko ;-)
pada i zaczyna grzmieć uciekam do ciasta Dobranoc:-)

dziękujemy za życzonka!!!
Kasiu -buziolki dla Julci.
kurde do pracy:no:zapomniałam jak to się robi normalnie
Giza ja jako specjalista od częstych przeprowadzek na ten rok mam już dość i nawet głupiej torby mi się nie chce pakować i rozpakowywać:-pale powodzenia
Mrówa kurde no ja miałam takie wychodne dwa razy jak byłam z kuzynką na wsi,wracałyśmy o 2 i trochę "zmęczone piwem",że tak powiem,czułam się wtedy jak za panieńskich czasów,tyle,że rano mnie Zuzka do parteru ściągała:-D
Ninja extra!prawie jak drugi zaręczynowy,a co z pokarmem jak Tymonek został???
Milla Gratuluję rocznicy!odbijesz sobie kochana jak się rozstąpi"morze czerwone":tak:
Siwona to super miałaś ja mam weselicho znajomego we wrześniu i nie wiem czy pojedziemy,bo jak ją nie będzie z kim tu zostawić to bez sensu tam zero rodziny i nikt nam nie pomoże:-(
Raz ją u mamy zostawiłam na noc bo byliśmy u psiapsióły na imprezce z noclegiem i była grzeczniutka(ale tam miałam 15min drogi piechotą w razie co)
Darinia ja jej takie krosteczki Sudocremem smaruję i przechodzi,baa nawet swojego gębofona tym smaruję i jest git:happy:
Zazdroszczę wam tych wyjazdów kurde no!Ja tylko na wsi tydzień byłam z dzieckiem,kuzynka była w naszej ukochanej Łebie,teraz siora pojechała na termy na Słowację a ja tylko w domu:no:bo kasy brak a mąż ma nową pracę.Szykujemy się wielkimi krokami do Chrztu,24-go sierpnia dzisiaj przyszło ubranko i butki,oczywiście już musiałam ją w to wystroić nacieszyć oko,a teraz śleńczałam nad książką kucharską szukając pomysłów na menu.Co do glutenu to moje szczęście przestało lubić kaszki jeść,czasem jej dosypę do mleczka ewentualnie,marchewka odpada bo działa zestalająco i od niej ma straszne zaparcia:wściekła/y:,Gerber wypuścił słoiczki z kaszą manną i deserki na dobranoc hipp ma z kaszą manną,niestety dziś w Rossmannie nie było i kupiłam jej tylko dynię z żółtkiem i deser z jogurtem.A dzisiaj jadła jogurtowy duet hipp ale,że mama się niezczaiła ,że to trzeba rozmieszać bo nod połowy są owoce to dała dziecku sam jogurt z wierzchu:sorry2:

Marteczka ja polecam Ci 3 firmy chico, gracco i peg-peregri (czy jakoś tak się nazywają). Ja mam parasolkę chico T4 najprostszy model. Jest bardzo lekki, niestety na wieś się nie nadaje. Nierówne chodniki również odpadają :-( Ale właśnie te trzy firmy produkują lekkie i funkcjonalne parasolki
darinia fajnie że trenuje dla Niny lezenie na brzuchu to najgorsza kara. Za to od kilku dni uparcie trenuje siedzenie
e7ee55ceb33f68ae.jpg

Kurcze pogoda dziś paskudna i Nina od rana skwierczy :-( A poza tym robiłam wczoraj mus do nalesników i dałam jej trochę ale nie było tego więcej niż 2 łyżeczki od herbaty, no i dziś rano zielone błoto :-(

Marteczka ja ci nie doradze bo my mamy spadkowa od siostry ale wogóle jej prawie nie uzywałam bo u mnei an wsi lepiej na pompowanych;-)
Milla oj biedna Ninka :-( ciezko bedize meic z jedzeniem oby wyrosła z tego:tak:
a my dzis siedzimy w domku
popołudniu idziemy do znajomych na basen a potem do tesciów na grilla;-)

reklama
Czesc Dziewczyny! Po dlugiej nieobecnosci na glownym znowu sie melduje!

Nawet nie prubuje was czytac bo i tak nie dam rady nadrobic :zawstydzona/y:
Wczoraj skonczylam lekcje ktura bralam przez internet wiec teraz bende miala 2 tygodnie spokoju. No a od 2 wrezsnia znowu szkola :baffled:.

Michalek roznie jak na drozdzach. Ma juz dwa zabki :-D Troche jest rozpieszczony prze zemnie i domaga sie noszenia na rekach a mnie juz rece bola bo taki kloc. Idziemy 5 wrezsnia na szczepienia wiec dowiem sie ile wazy. Ciekawa jestem ile. Duzy z niego chlopak :-D
Ok ide czytac inne watki i troche nadrobic zaleglosci!
Pozdrawiamy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry