weronikaa
19-03-2008 18-07-2009
Milla - super Ci w nowej fryzurce ;-)
Siwona - to pięknie się spisał Filipek na wyjeździe
:-)
PM- my jeszcze nie jesteśmy w temacie kaszkowym
Marteczka - zaglądaj częściej ;-)
100 lat dla półrocznej Zuzanki!!!
Beti - u nas wczoraj było tak samo
Do tej pory, żeby Nelka zasnęła nosiłam ją na łapach 

Powiedziałam BASTA! Położyłam ją ok 21, najpierw się bawiła i turlała na brzuszek, później tak się rozwrzeszczała, że nawet ręce nie pomogły. Więc skoro tak, to niech się drze! Wypłakała się i banan od ucha do ucha, a za chwilę to samo. Tak walczyłam z nią ponad godzinę, aż wreszcie padła 
A poza tym, cwaniara nie bardzo chce cyca ciągnąć, wczoraj wypiła herbatkę z butli jednym duszkiem, a cyc bee
dopiero na śpiochu pojadła
Siwona - to pięknie się spisał Filipek na wyjeździe
:-)PM- my jeszcze nie jesteśmy w temacie kaszkowym

Marteczka - zaglądaj częściej ;-)
100 lat dla półrocznej Zuzanki!!!
Czy Wasze dzieci też tak mają... nie chcą kłaść się spać... wczoraj wieczorem jak kładłam małą spać po kąpieli to 1,5 godziny mi to zajęło... chociaż zawsze zasypiała po pół:-( ale dzięki temu dzisiaj odsypia... jeszcze nie obudziła się na żadne karmienie
Beti - u nas wczoraj było tak samo
Do tej pory, żeby Nelka zasnęła nosiłam ją na łapach 

Powiedziałam BASTA! Położyłam ją ok 21, najpierw się bawiła i turlała na brzuszek, później tak się rozwrzeszczała, że nawet ręce nie pomogły. Więc skoro tak, to niech się drze! Wypłakała się i banan od ucha do ucha, a za chwilę to samo. Tak walczyłam z nią ponad godzinę, aż wreszcie padła 
A poza tym, cwaniara nie bardzo chce cyca ciągnąć, wczoraj wypiła herbatkę z butli jednym duszkiem, a cyc bee

dopiero na śpiochu pojadła

wiec stwierdziłam ze nie daje. Musze kupic kaszke ml-pszenna bo taka widzialam kiedys ale narazie nie jade do supermarketu bo mam jeszcze zapas słoiczków jak bede to nie omieszkam kupic;-)