• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Milla - super Ci w nowej fryzurce ;-)
Siwona - to pięknie się spisał Filipek na wyjeździe :rofl2::-)
PM- my jeszcze nie jesteśmy w temacie kaszkowym :sorry2:
Marteczka - zaglądaj częściej ;-)
100 lat dla półrocznej Zuzanki!!!

Czy Wasze dzieci też tak mają... nie chcą kłaść się spać... wczoraj wieczorem jak kładłam małą spać po kąpieli to 1,5 godziny mi to zajęło... chociaż zawsze zasypiała po pół:-( ale dzięki temu dzisiaj odsypia... jeszcze nie obudziła się na żadne karmienie:tak:

Beti - u nas wczoraj było tak samo :wściekła/y: Do tej pory, żeby Nelka zasnęła nosiłam ją na łapach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Powiedziałam BASTA! Położyłam ją ok 21, najpierw się bawiła i turlała na brzuszek, później tak się rozwrzeszczała, że nawet ręce nie pomogły. Więc skoro tak, to niech się drze! Wypłakała się i banan od ucha do ucha, a za chwilę to samo. Tak walczyłam z nią ponad godzinę, aż wreszcie padła :crazy:
A poza tym, cwaniara nie bardzo chce cyca ciągnąć, wczoraj wypiła herbatkę z butli jednym duszkiem, a cyc bee :wściekła/y::angry: dopiero na śpiochu pojadła:baffled:

reklama
Cześć! tylko na chwilę bęz czytania później nadrobię.
Pospaliśmy dziś troszku małż do pracy zaspał i ogólnie dekadencja jest pół 11 a my jeszcze w pizamach (nooo Ninka to zaraz idzie spać znów więc jej wolno)
A my dziś mamy 4 rocznicę ślubu. Boshe jak on wytrzymał ze mną 4 lata ;-)
Do później

Zuziu i Juleczko wszystkiego najlepszego na kolejne miesiaczki:rofl2:
Stefanna to wrzuc fote "powaznej" pani Zuzi:-)
Milla buziaki na 4-ta drewniana rocznice :-*:-) w taki dzien to wam sie nalezy poleniuchowac:tak::-D
Marteczka witaj i wracaj do ans bvo cie tu brak:sorry2: a przygody z zamrazalnikiem nie zazdroszcze:-p
PM ja jeszcze nie dawalam glutenu no oprócz skóreczki chleba bo tam jest maka pszenno-zytnia wiec chyba to sie zalicza do glutenu;-) mi pediatra mowiła zeby dawac sinlac do amrchewki ale przeciez sinlac jest bezglutenu:dry::confused: wiec stwierdziłam ze nie daje. Musze kupic kaszke ml-pszenna bo taka widzialam kiedys ale narazie nie jade do supermarketu bo mam jeszcze zapas słoiczków jak bede to nie omieszkam kupic;-)

a ja wczoraj milam wychodne i wróciłam o północy;-):-D
ach potrzeba i tego było po ostatnim tyg "sam na sam" z dziecmi;-)

My w środku przeprowadzki. Przed południem wszystko zostało przewiezione. Na czas przewożenia rzeczy jesteśmy u rodzinki. Szwgier ma akurat urlop. Jak się babeczka obudzi to pojedziemy się rozpakowywać. Nie wiem kiedy będę miała sieć. Mam nadzieję, ze długo nie będę musiała czekać i że nie zdążycie o mnie zapomnieć.

Milla - to dziś szaleńcza nocka się szykuje?? :rofl2::-) Gratulacje z okazji rocznicy!

Giza - no coś Ty, Ciebie zapomnieć?!?! Wracaj do nas i oby przeprowadzka poszła szybciutko;-)

Mrowa- to nieźle szalejesz, my dziś idziemy do znajomych, a jutro spotykam się z moją psiapsiólką bo przyjeżdża z Lublina. Będziemy oblewać jej zdane prawko (zdała za 1 razem:-)).
A swoją drogą, ile można "bezpiecznie" wypić żeby bejbi nic nie było?? Nie mam mieszanek a w zamrażarce tylko jedną porcje mojego ;-(

Ostatnia edycja:
Witam....
Właśnie wróciłam z pogrzebu i zmuszam się do pakowania, bo nastrój jakoś mało wyjazdowy....:-(:-(:-(

Mrowa na pewno wkleję Zuziaczka po długim weekendzie;-):tak:! Fajnie, że poimprezowałaś - należało Ci się:-)!
Giza udanej przeprowadzki i waracaj do nas szybciutko!;-):tak:

Milla wszystkiego naj z okazji rocznicy!!! Miłego świętowania!:-):-):-)

Zmykam, bo trzeba nakarmić małą i w drogę!
Słonka i udanego wypoczynku wszystkim życzę, papatki
Do zobaczenia w poniedziałek!

Witam,my dzisiaj same w domciu bo M zabrał Janulę do babci-a jaki spokój jest:szok::szok:aż mi głupio;-)
siwona super że ci się wyjazd i weselicho udały:-)
giza zapamiętaj sen z pierwszej nocy w nowym domku bo podobno taki się sprawdza;-)i wracaj szybko do nas
stefanna miłego odpoczynku irelaksuj się ile możesz:tak::tak:
mrowa też bym chciała mieć wychodne-ale jak ja wyjdę choć na chwilę to milion telefonów mam wtedy od małżona:baffled:
weronika tylko nie baluj za ostro;-);-);-);-)
milla we fryzurce ci superowo,a przy okazji-cudnych chwil razem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marteczka obiboczysz się na tym forum-zaglądaj częściej!I sto LAAT DLA zUZANKI!!!
Lecę bo czuję swąd z kuchni-chyba mi się coś pali.....

Weronikaa - nie ma "bezpiecznej" dawki alkoholu - jak mam wypić piwko, to odciągam i wylewam :sorry2: Jak nie masz mrożonego to daj jej mieszankę i tyle.
Stefanna - udanego wypoczynku!
Giza - normalnie nas obrażasz tekstami o zapomnieniu o Tobie!!!;-);-);-)
Siwona - Tymon też ma śmierdzące kupsony a jest na piersi a czasami jedynie dostaje Bebilon Comfort.
Marteczka - witaj z powrotem! Buziaki dla Zuźki!!!

Skaba
- szalejemy z małżonem w Twoich okolicach - właśnie ulokowaliśmy się w Podlesicach w Ostańcu :-) po całym dniu łażenia i jeżdżenia po okolicy :-).Jutro dalsza włóczęga. Misiu najkochańszy został z Dziadkami.. Szkoda, ale trochę nam z małżonem brakowało wspólnych chwil sam na sam :sorry2:

Aha - i małżon obdarował mnie pierścionkiem - kosztował całe 4 złote :-D:-D:-D

reklama
Ninja fajnie razem wygladacie:-) a cyc masz powalajacy;-):-D
a peirscionek bardzo ładny niewazne ile kosztował liczy sie gest;-)
Mamma a jak tak Gabrysia w drugim pokoju? i co przypaliłas cos?
Stefanna to wróc wypoczeta:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry