• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dusia08 wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek: dużo zdrówka, szczęścia, wszelkiej pomyślności, pociechy z Michałka i zadowolenia z Mężusia oraz spełnienia najskrytszych marzeń!!! Buziaki :-):-):-)

reklama
Witam babeczki!

Dusia - 100 lat, uśmiechu na co dzień, zadowolienia z synka i mężula!

Milla - to ci psiaki narobiły :szok::wściekła/y::-D może głodne były :confused::-D
PM- super że Tosieńka sie ładnie rozwija, ja ostatnio usłysząłam od Dr (Pani nefrolog) że Nela wygląda jak "z reklamy" :-) klata rośnie jak się takie coś słyszy ;-)
Stefanna - Gratulacje dla Martynki z okazji pierwszego ząbeczka! :rofl2:Nela nie ma żadnej kreski :baffled:

Stefanna - Gratulacje dla Martynki z okazji pierwszego ząbeczka! :rofl2:Nela nie ma żadnej kreski :baffled:

Dzięki Weronikaa!;-)
A co do kreseczki to się zdziwiłam, bo Zuzia jej nie miałam i nigdy się z tym nie spotkałam...:no: Ale jak będę za tydzień na szczepieniu to zapytam mojej lekarki, bo zauważyłam to już dawno i jakoś nie wydaje mi się żeby ta krecha bladła....:hmm::hmm::hmm:

Dusia 100 lat!!!
weronikaa jak ja się zdenerwuję i ze 3 dni paszy nie dostaną to dopiero bedą zafajdańce głone:crazy: Pixel co chwilę wynosi Przemkowi zabawki z piaskownicy tyle razy co on za to dostał to inny pies by już szerokim łukiem omijał te zabawki. Za to Ami zamiast mądrzeć to jeszcze bardziej głupieje. Zachciało się psów:wściekła/y:

A teraz dla wszytkich o mocnych nerwach;-)
a43c632ee2af671c.png

reklama
Poruszam tą sprawę też na głównym, bo tu chyba częściej zaglądacie;-).
Dziewczyny jaką kaszkę podajecie maluszkom do marchewki czy deserku? Bo nam zaleciła dr podać do warzyw lub owoców kaszkę glutenową a patrzyłam to wszystkie są bezglutenowe:dry:. I jakie proporcje podajecie na początek?(odp. może być na karminy;-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry