ninjacorps
Marcóweczka 2008
Witaminy PRENATAL i ASPARGIN bo strasznie łapią mnie skurcze łydek.Jeju co za ból wtedy, chodze po pokoju i aż ryczę.
.
Amie - ja od początku biorę oprócz witamin zwykły magnez - tak mi gin przepisał. Może spróbuj.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaminy PRENATAL i ASPARGIN bo strasznie łapią mnie skurcze łydek.Jeju co za ból wtedy, chodze po pokoju i aż ryczę.
.
witam wieczorkiem! dziadkowie zabrali moje dziecię na noc do siebie, więc mam wolny wieczór..
Kindzia chyba nigdy do końca nie wiadomo czy lepiej żeby mąż był czy nie... my ostatecznie umówiliśmy się tak, ze idziemy razem, ale gdyby mój mąż chciał jednak wyjść, albo ja poczuję, że wolę zostać sama to wystarczy powiedzieć
A czy ja bede mogla wyjsc? :-) W koncu to jego sprawka ze jest dzidzia ;-)
Tak powaznie,to nie wiem co mam zrobic.Chyba nie czesto sie zdarza ze kobieta sie zastanawia a maz chce
Tesciowka podarowala mi swietne spodnie,rosna ze mna.To nie nowosc,ale gdybyscie je widzialy!!! Sa tak uszyte ze wejdzie w nie kobita ktora ma 5 cm w pasie i taka co ma 2m.Nie umiem wam opisac,wkleje fotke nastepnym razem.
A czy ja bede mogla wyjsc? :-) W koncu to jego sprawka ze jest dzidzia ;-)
Tak powaznie,to nie wiem co mam zrobic.Chyba nie czesto sie zdarza ze kobieta sie zastanawia a maz chce