Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ostatnio nie bardzo mam czas
młody nie płakał, za to poszarpał całą ceratkę rozścieloną na przewijaku.
Pani dr namawiała mnie jak zwykle na kolejne dodatkowe szczepionki - tym razem pneumokoki
już dość mam powtarzania jej, że NIE CHCĘ
Spotkałam babeczkę z dzieckiem czteromiesięcznym, które ważyło tyle co mój Emi - czy 7 800 to nie za mało?
, no ale mimow wszystko będę chciała coś kupić późną jesienią i dobrze, że mam takie przejściowe kurteczki (2) i kombinezony(3 szt
), bo nie mam pojęcia co kupić - kombinezon czy kurtkę, bo na początku zimy jeszcze młody nie będzie chodził, a pod koniec już pewnie tak, więc daje mi to czas na obadanie sprawy

mój to przynajmniej na śpiocha zje mleko, a w dzień np kleik na mleku
pycha

....a mój orzeł przeprosił wczoraj Szczepana vel Stefana od okularów
dał mu czekoladki i stwierdził "nic się nie stało"
- jakby przypadkiem chciał twierdzić, że jednak "się stało"

M się nabija, że zadzwoni na policję, to jak będą trzepać autokar, to na bank zdążymy

o! to fajnei by byłoTo będzie z Meli świetny materiał na zerówkowicza... wiem co mówię![]()

Powodzenia śpioszki w drodze do przedszkola... nie powinno być korków, a z dwójką dzieci to zawsze dzieją się różne rzeczy (tak słyszałam)... skoro ja szykuję się z jednym około godziny, to ile trzeba z dwójką?! No i ładnie postąpił Błażejek... a przecież nie zapomni mu tego do śmierci, a przeprosić umiał

jak to ktoś wczrśniejokreślił. Oby oczko już przestało boleć
WIELKIE GRATULKI NA KOLEJNY ZĄBEK (to już 5? czy 4?)
, w niedzielę przespała całą, a wczoraj budziła się 2x

zwarjował mu synus

fuj to musi być koszmarne w smaku a jakie tłuste
hehehe nooo to jest koszmar... Mój Przemek jak tak to zawsze wstaje bez oporu ale jak tylko musimy gdzieś wyjechać załatwiać jakieś sprawy to jest afera on zostaje sam w domu, nie kocha nas, mamy się wynieść itp itdbeti1982 pisze:a z dwójką dzieci to zawsze dzieją się różne rzeczy (tak słyszałam)... skoro ja szykuję się z jednym około godziny, to ile trzeba z dwójką?!