Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co do tego że dajemy jej różne rzeczy - moja matka też mi ględzi "bo sie zaksztusi" ale póki co jakoś przełyka ładnie więc czemu nie? :-)
), a na budowie - składaliśmy wczoraj z mężulem prysznic, nowe schody oklejone tekturami żeby ich nie zniszczyć od razu więc nie bardzo jest się czym chwalić 

, super że nie ma problemu z zaklimatyzowaniem w żłobku 
(Nela też już dziobła piernika i nic jej nie było:-))
! Druga dwójka po prawej stronie przebiła się już przez dziąsełko. Ja już to pozostawię bez komentarzy... Powiem tylko, że chyba nie nadążam...

) to pluła się i śpiewała przez godzinę 

No i nieźle masz tym imprez w tym roku..! Ciekawa jestem jak tam Twoja kuchnia i w ogóle cały domek?
Na kiedy planujecie przeprowadzkę?

Ja już się nie mogę doczekać jak Mężuś wróci i będę mogła wyjść do ludzi....
?! I współczuję z powodu zęba... Swoją drogą też dawno nie widziałam się z dentystą i trzeba by się wybrać...

I najważniejsze jest to, że w nocy też ładnie śpi, tyle, że znowu często cycusia woła (dzisiaj była 1,4 i 7-ma rano), ale myślę, że to głównie przez te zęby co nam tak "lawinowo" wychodzą... A co do Zuzi i jej książeczek to są takie kolorowanki, które malujesz samą, czystą wodą i na rysunku pojawiają się kolorki. Na okładce pisze zawsze "Pomaluj wodą". Mówię Ci są świetne i bardzo lubimy spędzać czas na takim malowaniu. Wstyd się przyznać, ale ja też dobrze się przy tym bawię...

) i miałam mega czerwone migdały - ANGINA ROPNA
ale już mi dużo lepiej; teraz tylko czekam aż Miśce przejdzie.

ale dzidzia coraz wieksza wiec bedzie lepiej.
gratulujemy kolejnego
czasem sa to ilosci sladowe a czasem wcina dosc sporo(schabowy,rybka,szynka)a ostatnio mialysmy nowe danie pasta(makaron)z sosem pomidorowo szynkowym z hippa myslalm ze mala sloiczek wylize

I tak chyba z pięć razy chodziłam ją przekręcać, aż w końcu pobujałam w kojcu i zasnęła... 

qrcze nie moze z 1h dłuzej pospac
zrobiłby mamie niespodzianke;-) a tak juz o 8 jest gotowy an drzemke
chyba juz niedługo bramki bedziemy musiec załozyc