• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
milla ło Boshe!to zrówka Tobie kobieto bo to najmnije rpzyjemna choroba jak dla mnie:baffled:
AsiaM no co Ty!!!bez znieczulenia?? taka odwazna to ja tylko przy porodach jestem;-)juz jednego mi rwali na zywca... jak rpzez mgłe pamietam ze pokopałam asystentkę jak mi kolana trzymała:szok:
co do nauki abstrakcji - na to przyjdzie po prostu czas.Np Oli jeszcze nie jest gotowa na nauke zegara ale dni tygodnia juz rozumie.Miesiace w miare tez (choć nazw nie zna) bo przy okazji jej urodzin przerabialismy kto ma kiedy urodziny w naszej rodzinie i musiałam jej mówic dokałdnie w jakim miesiacu i po kolei.Ale podejrzewam że juz nic z tego nie pamieta:-ppory roku zna z przedskzola-rano, południe, wieczór, noc juz od dawna bo towarzyszom tym porom okreslone czynnosci (ew. posiłki)
czasem podchodzi do mnie z zegarkiem swoim zabawkowym i pyta "ile minut" i ja jej mówie a czasem sama stwierdza np że jest piąta dwadzieścia groszy:-D:-D:-D

Kasik - to poszaleliście z mężulem :-D:cool:
Ninja - oby katarek szybko minął bo wiem jak dziecię się męczy (Nele katarek trzymał ponad tydzień aż wreszcie ja zaczęłam jeść antybiotyk i jej przeszło), no i super że tynki mają się ku końcowi - od razu fajniej w domku się robi :-):-):-)
MrsF - witamy! Ale masz super gosposię w domku, a czas wykorzystany do cna i Dżemik z mamusią zdąży się pobawić :-) a i 100 lat na pół roczku!
Kra - dzień ziemniaka :happy2: musiało być pysznie:tak:
Niekat - oj współczuję choroby i wizyty u dentysty:-( rzeczywiście o ile dajesz tak radę to pracuj, szkoda urlop tracić pod kołderką a i tak pewnie dzieciaczki nie dałyby Ci się wygrzać :baffled:
I czym Ty karmisz Precelka że on taki torpeda i pożeracz kwiatków :confused::-D:-D:-DA z Oli bystrzak:-);-) - po mamusi
Mrowa - witamy w klubie - ja też dziś wstawałam do bejbi ze 4x:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jesssu kiedy ona wreszcie zacznie przesypiać noce :confused: (a był już taki okres że z 2 tyg. przesypiała)
Asia - spóźnione życzenia dla Basieńki :-*
Milla - oj bidulo :-( zdrowiej nam szybciutko!

Zuzanko - buziaki na kolejny miesiąc :-*

Mężul wrócił wczoraj o 15 i jakoś tak nam zeszło się witać :zawstydzona/y: całe szczęście że dziecię smacznie spało;-)

Milla zdróweczka:-)
Weronika to nie próżnowlaiście;-):-D
Niekat ja tez wyrywałam 8 bo mi sie w szczence nei mieściły:sorry2: jeszcze mi jedna sie ostała ale narazie nie wychodzi;-) przykładaj lód po wyrwaniu do policzka zeby ci nei spuchło.
ja raz tak spuchłam ze wygladałam jak chomik:sorry2::-p

Milla zdróweczka:-)
Weronika to nie próżnowlaiście;-):-D
Niekat ja tez wyrywałam 8 bo mi sie w szczence nei mieściły:sorry2: jeszcze mi jedna sie ostała ale narazie nie wychodzi;-) przykładaj lód po wyrwaniu do policzka zeby ci nei spuchło.
ja raz tak spuchłam ze wygladałam jak chomik:sorry2::-p
no to dobrze że nie zjałam całego groszku z zamrażalki;-)sie przyda:sorry2:

No robaczki spia to ja na kompie:-)
ninja i niekat-dzieki :tak: a jestem usmiechnieta bo i tata sie usmiecha nie chodzi itd ale jego samopoczucie jest lepsze a to bardzo sie udziela :tak: nowy dzien nowa nadzieja...
Zdrowka dla Tymonka:happy2:
Zdrowiej niekat:happy2: no to supcio jak Marcel ma opanowane przemieszczanie moj narazie chwile siedzi sam i znowu mu nie pasi lezenie na brzuchu moment i fik na plecki sie przekreca:sorry2: a Oli zdolniacha:tak:
mrowa-spokojnych przespanych nocek:blink:
Asia-ja tam jestem dobrej mysli:tak: i tyle ze juz maluszkow nie trzeba bedzie nosic troszke sie soba zajma bedzie dobrze :happy2:
Mrsf-witaj:blink:
milla-oj oj tobie tez zdrowka paskudne chorobska precz:baffled::happy2:
ZUZIACZKU WSZYSTKIEGO NAJ:-):-):-)

milla niewiem czy ja tez jakieś anginy nie złapałam...bo gardełko dalej mnie trzyma:no:..,ale dalej na noc pieluchą opatulona i wysmarowana tą alphą..i ciót..ciót jakby lepiej.. Dużo zdrówka kobitko:tak:..i dobrze że masz teściowinkę "na pomoc";-)
weronika zobaczysz że nadejdzie taki dzień,że Nelcia dopiero rano będzie się budzić...A póki co ,to może drzemnij się w czasie gdy ona śpi..w ciągu dnia.. No i fajnie żeście się witali z mężulem;-)..Muszę mojego gdzieś wysłąć;-):-p
asia najważniejsze by Basia była zdrowa w czasie szczepienia...A wam-dużo zdrówka!:-)
kasik aż miło usłyszeć ,że z twoim tatą lepiej..bo udziela się to tobie..i jesteś pogodniejsza:tak:By już tak zostało..
niekat dużo zdrówka dziewczyno!:happy2: A co do zębów:baffled:..na samą myśl mi ciarki przechodzą..(mój narazie dał mi spokój) To trzymaj "groszek"..by później długo cię nie trzymało..:tak:..Buziaczki dla podjadającego kwiatki;-),no i widzisz..jest lepszy od Antoski;-):-)
mrsf witaj :-),fajnie masz wszystko zorganizowane..i jesteś pogodna "matka polka".. No i mężulek piecze ciasta:rolleyes:..Super!
mrowa to też kożystaj z jego dziennej drzemki..i lulu z nim:blink: A swoją drogą,jak wyjdą zabki..to pewnie mu przejdzie..(bo przypuszczam że jakis kolejny ząbek mu idzie?)
ninja no to juz na swoim(no może niecałkiem;-))..ale bliżej "swojego":-)..mam nadzieje że dziś załatwiania poszły sprawnie..i robotnicy też dopilnowani....Jak katarek Tymcia?
U nas też juz lepiej..Alex dzis w nocy zakaszlał może z 2 razy..,tylko mnie jeszcze trzyma.,chociaż jakby ciót lepiej..Rano zaliczyliśmy długaśny spacerek..ale Antosia nie pała..tylko obserwowała świat:happy2:..jak wrócilismy to już miała takie maleńkie oczka..ale jeszcze dałam jej zupkę..i tak śpi od 12.15...no a juz jest 14.57...:szok:Ale niech sobie spi:tak:Zdązyłam już poprasować..zrobić obiadek..jeszcze tylko naleśniki..ale to później..(bo mamy twarożek od teściowej)..I pewnie zaraz na podwórko grabić liście pójdziemy z młodym..bo orzech juz prawie "goły":-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry