beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam serdecznie,
niestety nie odpowiem jak zawsze na Wasze posty:-( bo mnie rozłożyło... chyba zapalenie krtani, ale jakoś nie przyjmuję tego do wiadomości, bo jutro zamierzam pójść do pracy i dopiero po południu wybrać się do lekarza... niestety przyjmuje tylko jeden lekarz i po południu
mała jakoś się trzyma, chociaż jeszcze ciągle pociągająca
Dzisiaj byłyśmy na ślubowaniu klas I, bo reszta miała wolne i wszystkie nauczycielki były nią zachwycone, a co się wyskakała na ich kolanach
a ja myślałam, że już dzisiaj będzie dobrze, ale znowu zaczęłam głos tracić
a teraz jeszcze obraz mi się rozmazuje
Za to dzięki mamy pobytowi w domu miałyśmy 2 drzemki, jedną od 11 do 13, a drugą od 15.30 do 16.30
Buziaki dla dzisiejszych miesięczniczek Zuzianki i Julci :* :*
Zdrówka dla wszystkich chorowitków i dużych i tych małych
niestety nie odpowiem jak zawsze na Wasze posty:-( bo mnie rozłożyło... chyba zapalenie krtani, ale jakoś nie przyjmuję tego do wiadomości, bo jutro zamierzam pójść do pracy i dopiero po południu wybrać się do lekarza... niestety przyjmuje tylko jeden lekarz i po południu
mała jakoś się trzyma, chociaż jeszcze ciągle pociągająca
Dzisiaj byłyśmy na ślubowaniu klas I, bo reszta miała wolne i wszystkie nauczycielki były nią zachwycone, a co się wyskakała na ich kolanach
a ja myślałam, że już dzisiaj będzie dobrze, ale znowu zaczęłam głos tracić
a teraz jeszcze obraz mi się rozmazuje
Za to dzięki mamy pobytowi w domu miałyśmy 2 drzemki, jedną od 11 do 13, a drugą od 15.30 do 16.30

Buziaki dla dzisiejszych miesięczniczek Zuzianki i Julci :* :*
Zdrówka dla wszystkich chorowitków i dużych i tych małych

,a miałam zamiar jutro z Mychą na jakieś zakupy wypaśc.
.
.