Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

..Ząbki jej kolejne idą..(ma narazie te jedyneczki na dole)..a tu opuchnięte górne,i trójki dolne..(niewiem gdzie dwójki zgubiła
?)..i to moje dziecko baaardzo żadko kiedy płacze
..więc tylko tak mruczała sobie bidulka:-(..Cycuś też jej niepasował zabardzo...i tak przed 5tą jak juz ją wkońcu wzięłąm do nas na dobre,to tatę tarmosiła;-)..i tak dopiero 6.30 zasnęłą na 1h..I teraz włąśnie śpi..a my z młodym siedzimy "cichutko"..niech się wyśpi aniołeczek
..
...To jak sie obudzi i coś zje(bo rano to ledwo parę łyżeczk kaszki jej wcisnęłąm
)..idziemy na spacerek..
,..może jeszcze kiedyś zrobisz?;-)(lepszą;-)
)
..Ale z tego wynika że Julcia przesypia pięknie całą noc..bo nie budzisz się do niej

!
a może ja sie już tak przyzwyczaiłam i już nie robi wrażenia 

a jak bardzo sie amrtwisz to idz do lekarza.:-)
może to górne trójki???
podobnie zareagowali kiedyś moi teściowie kiedy poczęstowałąm ich chińszczyzną, po zjedzeniu podziękowali i powiedzieli że bardzo dobre tylko że jak K wrócił z pracy i my tez zjedliśmy obiadek to okazało sie że jest cholernie jadowity (nawet dla mnie - a lkubię pikantne żarcie)
ale chcieli byc mili:-) tylko że jak następnym razem razem zapytaliśmy czy mają chęć (a było na obiad już coś innego) to grzecznie powiedzieli "nie, dziękujemy my juz jedliśmy"