Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
??
- aha znalazłam w Realu za 18 zeta:-)) ale poczatkowo musieliśmy troszkę mieszać ze starym mlekiem bo Mały marudził że mu nie smakuje.Potem pił normalnie a teraz znów wybrzydza... teraz np nie chciał wypic swojej porcji aż dodałam mu miarkę Sinlaca z 30 ml wody i wyżłopał do dna;-)czyli mam patent
w nastepny piatek czyli za tydzien idziemy na kontrol.zobaczymy jakie będą dalsze zalecenia.Moja dieta jest tak monotonna ze przypominają mi sie pierwsze tygodnie po porodzie
no ale chudnę - tyle dobrego
choć i tak karmię dwa - trzy razy dziennie i to po kilka min bo to raczej picie niż jedzenie juz jest.Nawet jak odciagam to to mleczko jest takie cienkie i jakby rozwodnione
), Neo-Angin do ssania i wysmarowałam Vickiem
mówiła ze jej pachnie pod kołderką;-)dziś juz nie boli ją gardło ale może tylko tak mówic bo jutro basen a ona chyba sie załąmie jak jej zabronię pójsć
ciekawe co u niej....
a już się wydawało że jest lepiej :-(
idz sie prześpij i wracaj do zdrówka

:-)) po podłodze, właśnie "przyszła" i zagląda mi między nogi 

normalnie czort niesamowity.

(nie wiem czy się cieszyć czy płakać), już nie zostanie z babcią (teściową) bo cyrki urządza. Pojechałam do Rzeszowa bo brakło 3 szt płytek 

przy okazji wpieniając się po drodze bo korek był niesamowity (2km w 40 min) a tu dzwoni teściowa czy już wracam bo Panna wstała i drze się w niebogłosy
Cwaniara - już poznaje