Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kudłacz pytał mnie dziś "mamoooooo! Czy ty jesteś GOBLINEM?

;-)", a przed chwilą kablował "maaaaaammoooooo, a Jeremi mnie UGRYZŁ
"(a owy rzeczony w paszczy pusto ma
) a to są wszelkie oznaki zdrowienia według naszych norm

;-)
Może to też być alergia na kilka czynników, a ta szyjka Marcelka to taki "czujnik"
tylko uprzedzam mocno alkoholowe i orzechowe, a dziś to już łaaaaaa
rozciapciałam mu to i z takim smakiem jadł zę nigdy żadnego słoiczka nie jadł tak chętnie
chyba jednak mamusine lepiej mu będzie smakowało:-)
nie usmiecha mi się to za bardzo - już teraz brakuje mi czasu i sił momentami
w koncu się jakoś udało
ona juz sie lepiej czuje wieć nie chcę dalej marnowac urlopu bo mi w koncu na święta braknie a chcemy wyjechać

tałatajstwo ci zdrowieje to i coraz weselej w domu masz
Marcel tez ma ostatnei dwa dni pod podobnym tytułem - no mozę bardziej "o mama!jak juz jestes to weź mnie i poprowadź po pokoju bo sam to się juz bawic nie chcę"...wzglednie "chcę to!nie, tamto!nie, jeszcze co innego!"
Moja mnie dzis uzarla w brode to zapiszczalam jak mala dziewczynka
:-

Jak moje dziewczyny dają mi popalić, to im zawsze powtarzam, że je wystawię na allegro od złotówki z opcją "kup teraz"....
Ale ostatnio odpukać są przekochane, nawet w chorobie...;-)

Moja Martynka też od jakiegoś czasu ma wysypaną skórkę pod brodą i na szyjce, ale Pani doktor powiedziała, że to normalne, bo się ślini, ulewa przy jedzeniu i co chwilę coś jej tam leci... Powiedziała żeby się nie martwić i że niedługo to minie... Zobaczymy...
No i muszę to napisać, ale słodzizna jest z niej nieprzeciętna!
I coraz bardziej Tatusia w niej widzę...
,i dziewczynkom.... mam nadzieje,szybko przejdzie...
,rdziś rano też nic
.. jaść to ona cały czas jadła,tylko butelka(smoczek) jej nie pasował
..ale łyżeczką to jadła wszystko..,nawet piciu byo łyżeczką..Ale wczoraj wieczorem to i butelke wypiła..
Ale maruda to jest OKROPNA:-(..nic tylko jeeej..jeeej..i takie śmieszne minki buźką robi..
..,całe sczęście nie mamy tego problemu..Buziaczki dla niego od Tośki;-).A z usypianiem to faktycznie męzuś miał się o co złościć
..mnie też czasem wkurza jak Tatus pozwala po kąpieli Alexowi bajke jeszcze oglądnąć
.Z Tośką to niema problemów..od początku było po cycusiu..czy teraz butelce..kładę ją do łóżeczka.(ona jeszcze wtedy nie śpi)..i wychodzę..Po jakims czasie wracam tylko ją przykryć..( bo się zdąży rozkopać)..

..skróciłam je dość..ale za to Tosia nie będzie mnie ciągła.

a widac ty podchodzisz do tego z rezerwa;-)

aaaaaaaaa
i jedna łapka zmierza do buzi fuj
ale anszczęście matka zdazyła w ostatniej chwili.

) I również prosimy o fotkę!!!