Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Anetka- fakt, kolana bolą, ale to żadna sztuka. A co do pracy, z jednej strony to fajnie a z drugiej to mijasz się z mężem :-( no ale lepsze to niż żłobek ;-)
hihi to poproszę szafę - garderobę do sypialni i wiatrołapu :-) Macie może jakiś program do projektowania czy po prostu malujecie ołówkiem??
Zuzia zostaje z teściową i tatusiem, radzą sobie nieźle beze mnie

Jak tak czytam, to masz lepsze "osiągi" od swojego chłopa
a Kondzioszka faktycznie hurtem leci z tymi zębami
...tylko u nas ciągle przeciąg w paszczy
A zapomnieć to tak łatwo się Was nie da....te oczy Tośki w avatarze;-)

to mnie nie przydybie
Ogłaszam, że Jeremi jednakowoż postanowił raczkować i od niedzieli froteruje już całe mieszkanie
a od dzisiaj, ja myje podłogi na kolanach
, bo muszę mieć odpowiednią perspektywę (te małe paluszki niespotykane rzeczy wyciagają spod szafek kuchennych
) Przy czym ulubionym słowem stało się "da" jak tylko widzi coś ciekawego
no i oczywiście nadal wstaje, gdy dopełznie do szafki, krzesła, czy pralki
Mam w związku z tym pytanie, do tych z Was, które potrafią takie mięso przygotować. Ja go najpierw przemroziłam, następnie wpakowałam w zalewę na noc, a na koniec dusiłam na jarzynkach 2 godziny....no i twardy nie był, ale nie aż tak delikatny jak kurczak
Mąż twierdzi, że źle go przygotowałam (trza piec nie dusić
), a ja twierdzę, że jednak uszate bydle miało za sobą więcej niż jedno Boże Narodzenie
Kwestia honoru wchodzi w grę...hehe
;-)
mojego znaczy, a nie uszatego, bo pożarty to już o honorze za późno dyskutować;-)
;-)MrsF szczepienie kial na pneumokoki i wzwB u nas sa bezplatne szczepienia nawet te 5 czy6w1
wow ale Kondzik zasuwa! chyba jest pare miesiecy do przodu rozwojowo?!

bez komentarza!!

;-) 

Skladalam zyczenia Jackowi(Remeny) na liscie marcowych dzieciaczków

:-)

:-)