asze
marzec 08
Ojej ale sie porobiło:-(
Niekat mam nadzieję, ze w rozmowie sobie wszystko wyjaśnicie
Powodzenia 
Siwona :-
-(, moze jak ochłoniecie, dopadnie was świąteczny nastrój to Twój mąż jeszcze zmieni decyzję?? Przecież jest Filipek, Twój M nie jest sam na świecie żeby "rzucać zabawki i iść do domu". Mój M w niedzielę po kłótni tez mi walnął że chce rozwodu, ale bardzo szybko mu przeszło i jest ok
Ściskam Cię mocno, buziaki, trzymaj się cieplutko
Weronika jak ja Ci zazdroszczę... będziecie sami, super!! A jak tam @??? Przyszła w końcu??
Kra masz rację, ja też jestem czasem zmęczona i mam ochotę wszystko świsnąć w kąt, ale wystarczy na chwile się zająć czymś innym i człowiek wraca do równowagi
Gabrysiu najsłodsze życzonka na kolejny miesiączek:-):-)
Niekat mam nadzieję, ze w rozmowie sobie wszystko wyjaśnicie
Powodzenia Siwona :-
Ściskam Cię mocno, buziaki, trzymaj się cieplutko
Weronika jak ja Ci zazdroszczę... będziecie sami, super!! A jak tam @??? Przyszła w końcu??
Kra masz rację, ja też jestem czasem zmęczona i mam ochotę wszystko świsnąć w kąt, ale wystarczy na chwile się zająć czymś innym i człowiek wraca do równowagi

Gabrysiu najsłodsze życzonka na kolejny miesiączek:-):-)
Zdiagnozowała u niej astmę wczesnodziecięcą... Jutro o 11-tej mamy się zgłosić na pierwsze wziewy - lekarka twierdzi, że mała nie ma żadnych innych objawów alergii (atopowego zapalenia skóry czy alergii pokarmowej) i bez problemu z tego wyjdzie, ale i tak mnie to nie pociesza... Jak pomyślę co będzie bidulka przechodzić przy tych inhalacjach to tak mi jej żal...

co do Oliwii to zachował się strasznie samolubnie, ciekawe jak będzie się czuł za kilka lat jak córka będzie go wyganiać z pokoju
- Ty nie jesteś? ;-) Bo ja czasem jestem..

aż wstyd sie przyznać
super że przespał całą noc
..stefanna mam nadzieję że inhalacje pomogą..i wy wszystkie szybko dojdziecie to zdrowia
buziaczki dla dziewczynek
Uwazam ze gdyby nie klotnie to by bylo bardzo nudno i mdlo. To dobrze czasem z siebie wszystko wyrzucic.