hej
Niekat oby poprawa była jak najdłuzej
Stefanna szkoda ze ja dopadła astma ale jak bedziecie leczyc to wyleczycie
zdrówka dla was kochane :-*
Weronika no własnie jak tam z @?
Anetka mam podobne zdanie ze bez kłotni było by nudno. tez jestem osoba wybuchowa
i nieraz mówie mojemu ze moze isc do mamusi;-) ale on dobrze wie ze tak nei mysle;-)
Beti a własnie dzis myslałam co tam u was;-)chyba musisz częsciej twojego m z Jolka zostawiac;-)
Niekat oby poprawa była jak najdłuzej

Stefanna szkoda ze ja dopadła astma ale jak bedziecie leczyc to wyleczycie
zdrówka dla was kochane :-*Weronika no własnie jak tam z @?
Anetka mam podobne zdanie ze bez kłotni było by nudno. tez jestem osoba wybuchowa
i nieraz mówie mojemu ze moze isc do mamusi;-) ale on dobrze wie ze tak nei mysle;-)
Beti a własnie dzis myslałam co tam u was;-)chyba musisz częsciej twojego m z Jolka zostawiac;-)
jesli to miało na celu wypchnięcie Ciebie do Joli to.... złapałabym za bety i wywaliła do wanny spac!!!I tak tez mojemu Łukaszowi groże że bedzie spał w w wannie jak za bardzo podskakuje;-)no ale to wiadomo że na żarty więc moge sobie gadac.Ja jestem uczulona na pukcie okazywania szacunku.jak go mąz nie okazuje to ja to egzekwuję bo dzieci patrza i uczą sie wzorców.Potem Marcel bedzie pomiatał swoja zoną a Oliwia bedzie się dwac pomaitac sowjemu męzowi?? o nie!a nawet jak nie aptrzą to maz ma szanowac zone i odwrotnie bo bez szacunku nie ma normalnego zwiazku.to się tez tyczy posznaowania cudzej pracy wiec jeszcze sporo przed mna zeby osiągnąc jakis tam poziom heheeh
A co do obiadów to Ty tez mu więcej nie szykuj tylko powiedz to samo co on Tobie
bez konsultacji z lekarzem konkretnej specjalizacji
Zgadzam się z Niekat w kwestii szacunku