Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, jestem w szoku i siedze po cichutku jak trusia coby ich nie obudzić

;-)

;-):-) i jakoś nie było okazji zerknąć na BB

, mam nadzieję, że teraz jest już cudownym tatusiem dla Kubusia i w głębi duszy strasznie mu wstyd!! Podejrzewam, że u mnie też by było ciężko, bo po tym jak Filip dał nam w kość (na początku, bo teraz jest ok;-)) to zarzekał się, że pierwsze i ostatnie i że on za stary już jest

Wrzucaj przepis, plisssss, najwyżej jakąś nockę zarwę - ale zrobię!
I zaznacz, w którym miejscu "dodać" winko

Co prawda używam NANA Active, ale Bebilionek i to darmoszka -nie zaszkodzi:-):-)
jak to można palić całą ciążę?!!? Oficjalnie cię karcę! Ja też kupę lat paliłam i co? dało się!! Dla maluszka, nie dla siebie! Chociaż jestem szczęśliwa, że nie śmierdzę

mój tylko pełzać umie, o wstawaniu ani myśli, nawe mu jeszcze łóżeczka nie obniżaliśmy

W dzień marudzi, jeść nie chce, w nocy wybudza się z płaczem, nawet mu Ibufen dałam dwa razy, bo już nie wiedziałam co mu jest. Miał tak dwa dni i mu przeszło, a ząbków dalej nie widać

)