Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i faktycznie blizne po cc długo czułam :-(czasami wydawało mi sie ze jak np wieszałm ciuchy to mi sie rozejdzie
:-(
Ja zaraz po porodzie(a że miałam cc w narkozie),przez to że mialam tą rurkę w tchawicy dostałam takiego kaszlu,że wolę sobie nie przypominać co wtedy czułam.Myślałam że to wszystko mi się rozlazło,szwy pęękły i w ogóle.Przyznaje sama cc,a raczej po cc nie jest przyjemnie
no coś strasznego!Ja wiem że często wybrac nie można i wtedy trzeba ciąć i już ale rzeczywiście żeby sobie kobitki na życzenie brały to chyba niedoinformowane tylko:dull: ja na szczescie nie miałam i nie zanosi się i tym razem a poza tym słyszałam że po naturalnym porodzie dochodzi sie szybciej do siebie (chodzi o figure mi teraz) ale byc mozę to tylko taka fama
az mi sie krzywo w żyłe wbiła i miałam sińca kilka dni
mimo sprzeciwów rodziców poszłam do centrum zaraz po 18-tce:-) teraz juz ich nawet nie informuje ile oddaje krwi i kiedy.. a niech sobie żyja sami dla siebie:dull:
To jakoś miło słyszeć, że Ty też jesteś HDK! :-)
. A ja mam po -4 na oboje oczu wiec tez nie małocześć dziewczyny! no nie powiem zebyście mnie pocieszyły tym c.c .... no ale zobaczymy co jeszcze na to powie mój gin, ale pewnie dostosuje się do okulisty. A muszę Wam powiedzieć, że widziałam c.c z drugiej strony i wcale mi sie nie podobało.
Niekat ja mam krótkowzroczność obu oczu, na jedno -4,5 a na drugie - 5,5, czyli dosyć dużo i to chyba dlatego...:-(
od 10 lat nosze soczewki i moze dlatego nikt sie tym nie przejmuje mimo ze informuje za każdym razem