Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to samo było przy Irence, jak teściowa dowiedziała się że będzie dziewczynka to westchnęła i powiedziała tylko: cóż... najważniejsze żeby było zdrowe... 

. 
co mnie bardzo zdziwiło. W tej szkole co ja bym chodziła (bo należe do programu "zdrowie, mama i ja" -zakwalifikowała mnie do niego moja doktorka- i z tego programu szkoła jest sponsorowana przez M.St.Warszawa) zajęcia odbywają się tylko raz w tyg. w piatek
(co nam pasuje) i w sumie trwają 10 tygodni. no u mnie zaczyna sie słaby okres.... pojawiają sie problemy ze spaniem tzn w dzien chodzę jak tapnięta a w nocy nie moge spac.przewalam sie z boku na bok i nic. Zasypiam w miarę normalnie ale budze sie wśrodku nocy i muka.Zawsze budze sie przed budzikiem i czekam aż zamelodyjkuje:-(wiecznie niewyspana, ale kawa na szczęście juz lepiej tolerowana wiec sie nia ratuję w pracy.
ninja nie masz pojęcia jak ja ci zazdroszcze tego zwolnienia... to moje najwieksze marzenie nie musiec chodzic do pracy, blech
brzuch mi sie tak skubany rozciaga ze przy ziewaniu czy przeciaganiu az skóra boli
A teraz już mi nie jest tak wesoło, bo niby przytyłam tylko 1,5 kg, a brzuch już też mam taki jak z Amelką w 7 m-cu. Wiem, że to prawdopodobnie rozciągnięta skóra i w ogóle, ale przeraża mnie to co będzie dalej...![]()

łatwo powiedzieć, pocieszam się że jeszcze dwa dni i będzie tydzień kataruElip najwyższy czas już skończyć z tym katarem!!!!!