...witam ponownie...
Telma78- witaj wśród nas. Fajnie, że jeszcze nasze grono się powiększa

. Mamy nadzieję, że często będziesz się udzielać

, bo jest nas naprawdę dużo co można zauważyć na liście, którą stworzyła Skaba1 a jednak nie tak dużo mamuś się udziela:-(
Skaba1- gratulacje z powodu zdanego egzaminu

. Tak a'propos kalendarza to mi wyszło, że bedzie dziewczynka (znaczne prawdopodobieństwo) ale coś czuję, że to będzie chłopczyk...okaże się w środę (mamy USG 3/4D to powinno być już widać)

:-).
mamma80- gratuluję ruchów dzieciaczka...ohhh to cudowne uczucie. Ja już doświadczam go codziennie

...ale tak jak kiedyś któraś z Was napisała, że jak się już czuje ruchy i pojawi się taki dzień, że nasz dzidziulek jest na tyle leniwy, że nie chce mu się mocno kopać to dopiero mamusia wpada w panikę, że dziś nie było kopania. Ja tak mam

. Ale jak tylko znowu poczuję to pełna euforia

:-)

.
niekat, mrowa1- zmieniłyście awatary. Macie śliczne córeczki!!!!
milla29- Twój syncio też wyszedł rewelacyjnie!!! I szczerze powiedziawszy dała bym mu conajmniej 4 latka
Dusia08- gratulacje!! Cieszę się, że z synciem wszystko w porządku. Teraz już wiesz chociaż jak możesz się zwracać do swojego brzuszka
niekat- też śledziłam perypetie strajkowe w radomskim szpitalu

. Radom jest mi bliski, bo tam się urodziłam (mimo, że nigdy tam nie mieszkałam) i teraz też mój brat z żoną i synciem mieszkają w Radomiu:-).
ninjacorps- ja też ostatnio jakiś tydzień temu miałam straszne problemy ze spaniem

. Jak sobie pomyślałam, że trzeba się kłaść spać to już się męczyłam. Nie mogłam sobie znależć pozycji (może to też przez mój brzusio, bo jest już spory i ciągle staram się porzestrzegać tego aby spać na lewym boku). Ale już teraz mi to minęło

. I nawet na siusiu jak wstanę to szybko zasypiam:-). Chyba mój organizm zaczął się pomalutku przyzwyczajać do tych nowości.
Elip- życzę Tobie (i sobie zdrówka). Musimy się szybciutko wykurować, żeby się cieszyć ciążą.
Trzymajcie się cieplutko Mamusie!!!