reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

witam się z mleczkiem:-):-):-) oj ale mam nadrabiania.. cały tydzień prześlęczałam nad tym egzaminem i już na nic innego nie starczyło siły... ale opłacało się ;-);-) zresztą jak mogłoby być inaczej skoro rzesze sierpniówek i marcówek trzymały za mnie kciuki.. no z takim wsparciem to można góry przenosić:-):-):-) dzięki dziewczyny:-):-):-)

reklama
widzę, że temat płci ciągle żywy:-):-) ja mam termin wizyty na środę, ale to będzie 19 tydzień, więc chyba sobie odpuszcze i pójdę w 20 tyg, żeby lekarz zrobił już usg połówkowe, bo ciągle myślę czy tam wszystko ok..

giza oj miałaś przeżycia:-( ale najważniejsze, że wszystko dobrze:-) z jednym i drugim potomkiem:-)

mamma80 gratuluję ruchów! ale to jest miłe...

remeny ale masz fajnie z tym Morskim Okiem.. aż sama zaczęłam myśleć o jakimś wypadzie, ale robimy ogrodzenie, więc pewnie nic z tego..

ale niesamowite są te przesądy i "sposoby" na poznanie płci:-):-):-) to już sama nie wiem co będę mieć:-):-) ale ja dorzucam kalendarzyk kalendarzyk dla tych, które znaja datę poczęcia swej kruszyny... mnie wychodzi chłopaczysko:-) zresztą powstał w tym samym dniu co nasz pierworodny.. zobaczymy.. zobaczymy..:-):-):-)

cicha ty już pewnie poleciałaś sobie!! odpocznij.. korzystaj z gościnności.. no i walcz o dostęp do kompa:-):-)

milla29 ale masz w domku przystojniaka.. no no...:-):-)

co do obliczania daty porodu po ruchach to mój gin też mi o tym mówił.. zobaczymy co mu z tego wyjdzie, bo ja czułam w pierwszej ciąży bardzo wcześnie, a Bartek urodził się tylko 2 dni przed terminem..

dusia08 gratuluję chłopa!!! i cieszę się, ze takie dobre wieści.. no to myśl nad tym imieniem i podsyłaj propozycje, bo sama mam niezły dylemat..

Elip zdrowiej!!! nie daj sie wirusom.. i bakteriom też nie!!!

telma78 witaj wśród nas!! wpisz sie na wątku Poznajmy sie, to dodam cię do Listy mam marcowych!!.. a co do późnego dołączania to ja dopisałam sie do sierpniówek 2005 w maju tego roku... :-):-):-)

mrowa1 ale bym poszalała na weselu... za dwa tygodnie mam impreze integracyjną.. ale na weselichu to inaczej.. a ostatnio mam pecha.. długo oczekiwane wesela w naszej rodzinie posypały sie razem akurat wtedy, kiedy byłam z Bartkiem w szpitalu, a teraz też mam pod koniec marca, więc wielki znak zapytania...

skaba1 - na coś się te nasze kciuki przydały! :-):-):-)

Witaj Telma! - opisz nam sie trochę to będziesz rozgrzeszona z tego późnego wpisania się! ;-)

Ale się wyspałam w końcu dzisiaj! :-) No i pies się na mnie wieczorem obraził to nie tłukł mi się w nocy po łóżku (ostentacyjnie spał w drugim pokoju). Oczywiście pies małżonowi nie przeszkadza w nocy bo psina tłucze się wyłącznie po moich nogach :confused2:

Dziewczyna mojego brata dzwoniła dziś do mnie, że biorą ślub w listopadzie (moja mama wniebowzięta, że "w końcu, 6 lat są ze sobą);-). Śmiałam się, że ślub wymuszony bo im dzidzia się urodzi w styczniu :-D:-D:-D (a oni ten ślub to planują tak naprawdę od 2 lat).

Miłej niedzieli dziewczyny!

Skaba to gratuluję zdania egzaminu:-) co do wesel to ja mam przez ostatnie lata wysyp co roku jakieś są :-p
Ninja jak nam nie dużo do szczęścia potrzeba wystarczy odrobina snu;-):-) to tobie też sie kroi wesele cool:-)

Witajcie!
Wszystkim Marcóweczkom dzięki za serdeczne powitanie, wybaczcie, że tak do wszystkich razem, ale zajmie mi troszkę czasu, aż Was wszystkie poznam.
Napiszę troszkę o sobie w "poznajmy się". Na bliższe poznanie mamy jeszcze mnóstwo czasu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie 2 latków, bo widzę,że ich tu sporo...
Mrowa, no faktycznie Twoja córcia troszę młodsza, ale jeśli się nie mylę, to chyba są z tego samego miesiąca- kwietnia?! A co do imienia, to mnie się ono podobało dużo jeszcze przed tym, nim zaszłam z Melą w ciążę, no niestety z czasem zrobiło się bardzo popularne - co i tak nie zmienia faktu, że nie wyobrażam sobie żeby moje słonko miało jakoś inaczej na imię.
A nawiasem mówiąc to jak byłam z małą w ciąży to byłam przekonana, że będzie taką słodką blondyneczką jak- Mrowa- Twoja córunia. Kiedy po porodzie pokazali mi moją "blondyneczkę", to mało nie zdebiłam - moje wyobrażenie o niej było tak odmienne, że zastanawiałam się, przez chwilkę czy to moja dzidzia;-)- bo miała długie,czarne jak smoła włosy- no cóż nie przyszło mi do głowy,że może być podobna do taty:-D:-D:-D!!!

A zdjęcie na suwaczku trochę już przeterminowane, postaram się przy okazji pokazać bardziej aktualne.

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego, niedzielnego dnia.

Telma tak z kwietnia 16:-) wobec tego zapraszam cię na wątek dzieci urodzone w kwietniu :-) jeszcze jedna mama tutaj jest kwietniowa Giza ktora ma Przemka:-)
Moja dopiero późneij zorbiła się blondyneczka jak sie urodziła to miała ciemne włosy ale jak wypadły i zaczęły rosnąć nowe to już były blond:tak:

skaba1 pisze:
witam się z mleczkiem:-)
A ja z kawusią:-p
skaba1 gratuluję zaliczonego egzaminu:happy: i dziękuję w imieniu przystojniaka
telma78 witaj gorąco i odwiedzaj nas często
ninja pisze:
(a oni ten ślub to planują tak naprawdę od 2 lat).
A my swój od 3 lat ;-) tzn kościelny bo cywilny mamy Miał być teraz 22 września no ale dom ważniejszy niż weselisko:tak:
telma pisze:
A nawiasem mówiąc to jak byłam z małą w ciąży to byłam przekonana, że będzie taką słodką blondyneczką
hahaha ja mam wizję że jęśli będzie córeczka to będzie miała złoto-miedziane włoski:blink:
Przyjemniastej niedzieli dziewczyny:happy2:

W takim razie serdeczne pozdrowienia Giza dla Ciebie i Synusia!:-):-)
A co do wątku kwietniowego, to nie wiem czy to już trochę nie za późno, przyjaźnie pozawierane, wszystkie znają się ja "łyse konie" i nagle ja - ni z gruchy ni z pietruchy... ale pomyślę... Dzięki za zaproszenie Mrowa!

W takim razie serdeczne pozdrowienia Giza dla Ciebie i Synusia!:-):-)
A co do wątku kwietniowego, to nie wiem czy to już trochę nie za późno, przyjaźnie pozawierane, wszystkie znają się ja "łyse konie" i nagle ja - ni z gruchy ni z pietruchy... ale pomyślę... Dzięki za zaproszenie Mrowa!

nie ma znaczenia kiedy do ans dołączysz ja tez dołaczyłam do dziwczyn jak Meljas miała 8 miesięcy i zawsze nową forumkę przyjmujemy życzliwie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry