widzę, że temat płci ciągle żywy:-):-) ja mam termin wizyty na środę, ale to będzie 19 tydzień, więc chyba sobie odpuszcze i pójdę w 20 tyg, żeby lekarz zrobił już usg połówkowe, bo ciągle myślę czy tam wszystko ok..
giza oj miałaś przeżycia:-( ale najważniejsze, że wszystko dobrze:-) z jednym i drugim potomkiem:-)
mamma80 gratuluję ruchów! ale to jest miłe...
remeny ale masz fajnie z tym Morskim Okiem.. aż sama zaczęłam myśleć o jakimś wypadzie, ale robimy ogrodzenie, więc pewnie nic z tego..
ale niesamowite są te przesądy i "sposoby" na poznanie płci:-):-):-) to już sama nie wiem co będę mieć:-):-) ale ja dorzucam kalendarzyk
kalendarzyk dla tych, które znaja datę poczęcia swej kruszyny... mnie wychodzi chłopaczysko:-) zresztą powstał w tym samym dniu co nasz pierworodny.. zobaczymy.. zobaczymy..:-):-):-)
cicha ty już pewnie poleciałaś sobie!! odpocznij.. korzystaj z gościnności.. no i walcz o dostęp do kompa:-):-)
milla29 ale masz w domku przystojniaka.. no no...:-):-)
co do obliczania daty porodu po ruchach to mój gin też mi o tym mówił.. zobaczymy co mu z tego wyjdzie, bo ja czułam w pierwszej ciąży bardzo wcześnie, a Bartek urodził się tylko 2 dni przed terminem..
dusia08 gratuluję chłopa!!! i cieszę się, ze takie dobre wieści.. no to myśl nad tym imieniem i podsyłaj propozycje, bo sama mam niezły dylemat..
Elip zdrowiej!!! nie daj sie wirusom.. i bakteriom też nie!!!
telma78 witaj wśród nas!! wpisz sie na wątku Poznajmy sie, to dodam cię do Listy mam marcowych!!.. a co do późnego dołączania to ja dopisałam sie do sierpniówek 2005 w maju tego roku... :-):-):-)
mrowa1 ale bym poszalała na weselu... za dwa tygodnie mam impreze integracyjną.. ale na weselichu to inaczej.. a ostatnio mam pecha.. długo oczekiwane wesela w naszej rodzinie posypały sie razem akurat wtedy, kiedy byłam z Bartkiem w szpitalu, a teraz też mam pod koniec marca, więc wielki znak zapytania...