reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
zrobiłam test z obrączką.... gibie sie na boki jak wahadełko hipnotyzera:-Druchem POSUWISTYM i chociaz generalnie kazdemu by sie kojarzyło że to na chłopca to w ponizszym teście oznacza to dziewczynkę:confused:

obrączka jak zatacza kręgi - to dziewczynka, a jak ruch posuwisty to chłopiec. Jak robię tak znajomym dziewczynom to na razie jednej się nie sprawdziło ;-) Mi wychodzi chłopak - zobaczymy. ;-)

Mnie wedlug testu (z pytan na ktore moge odpowiedziec) wychodzi na 75% dziewczynka:-) Ciekawe jak bedzie bo w sumie mam wrazenie, ze na wiele pytan i w poprzedniej ciazy odpowiedzialabym tak samo:-)

Czesc!!! Wlasnie nie dawno wrucilam od lekarza. I wszystko w porzadku dzidzius zdrowy. Raczke pokazal ladnie. Ale sie ukrywal i niechcial pokazac co tam ma miedzy nozkami ale lekarz go zmusil no i ujawnil sie.... i bendzie chlop :-) Teraz musimy wybrac imie bo mielismy na dziewczynke a na chlopca nie. A dzisiaj mi sie snilo w nocy ze bylam na usg i ze to chlopak bendzie i wstalam rano i muwie do meza a on muwi to jak ci sie tak snilo to pewnie bendzie dziewczynka. A jednak chlopczyk. Maz bardzo zadowolony. Teraz tylko trzeba mi ten wierszyk co kturas z was napisala ale nie moge go znalesc :-(
I jestem troche zla bo tak ladnie raczke pokazal a lekarz mi nie wydrukowal zdjecia zadnego. Mialam mu powiedziec ale jakos tak wylecialo mi z glowy dopiero jak wyszlam z gabinetu to pomyslalam ze moglam zapytac o zdjecie. Ale to nie byl muj lekarz ten co zawsze do niego chodze i tak jakos wyszlo. szkoda

witam
ja też wróciłam własnie od lekarza ale nie miałam usg bo zapisałam sie na to 3d i musze poczekac ale tak ogólnie wszytko dobrze te "niby ruchy" to mogły być prawdziwe ale lekarz mowi ze nie zawsze można je czuć to zależy od tego w co dziecko kopie :-)
Ostatnio wstaje po 5 a wcale nie jestem senna ale juz po 1 w nocy mam po kilkunastu minutach pobudki nie moge zasnac do tego straszna zgaga i musze się podnosić jak za nisko śpie:wściekła/y:
od niedzieli ide sobie popływac na basenie bo boli mnie wiązadło a to podobno pomaga mam juz nawet maść żeby czegoś nie złapać
ide zrobic sobie mleczko z miodem (ponoć pomaga na spanie )
trzymajcie sie ciepło

Dusia, gratuluję syneczka. No i najważniejsze, że dobrze się rozwija.
Darina, mnie dzisiaj też zaczęła męczyć zgaga. Muszę sobie migdały kupić. W poprzedniej ciąży pomagały.
No i jeszcze miednica mnie boli. W ciągu dnia nie mogłam sobie miejsca znaleźć. I na stojąco i na siedząco było źle. Do tego jeszcze ból głowy, ale to pewnie przez pogodę, bo cały dzień u nas pada.
Idę spać, bo pewnie synek znowu pobudkę o piątej zrobi :wściekła/y: i nie daje się przekonać, że jeszcze jest noc i trzeba spać.

reklama
Witam
Gratuluje chłopaka!!!!!
a mnie rozłożyło, gardło, ucho, nos zapchany, w nocy chyba nawet miałam temp.
maluszek całą noc dokazywał, teraz też daje o sobie znać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry