reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam dziewczynki tylko na minutkę nawet nie czytam. Dziś mamy dzień odhamiania się. Jedziemy do Manufaktury i do kina. No i oczywiście zahaczymy o mojego kochanego wook'a
Miłęgo dzionka zyczę i nie szalejcie tak na miotłach i odkurzaczach ;-)

reklama
Hej
Ja tez coś czuję że zgaga mnie dopada:wściekła/y::no::sick:
Milla to udanego dnia:-)
a ja mam dziś wesele:dry:wogóle nei mam ochoty na nie iśc Mela zostaje z teściami a my pewnei zabalujemy do 22 góra do 24:-p

witam
brrrrr u nas leje i strasznie zimno az sie nie chce nic robic a mam cale mieszkanie do ogarniecia ( tak to jest jak nic sie nie robi cały tydzien:zawstydzona/y:)
mrowa1 bedziesz dobrze sie bawic bo jak nie masz ochoty isc to bedzie super zabawa
ide dalej walczyc
trzymajcie sie ciepło

Dzieki za Gratulacje. Jakos bylam przekonana ze jest dziewczynka a tu jednak sie mylilam. :-) Zauwarzylam ze tu wlasnie przewaga chlopcow u nas!

Mnie tez wlasnie od niedawna zgaga meczy czesto i tez kolezanka muwila wlasnie ze migdaly pomagaja musze sprubowac.

Wróciliśmy
Fajnie było ale niestety pogoda nie na zwiedzanie Manufaktury :-(
Zrobiłam sobie ten test (dziewczyny sprawdzcie komputery bo mi antywir darł się że wykrył trojana) wyszło 52% chłopak 48% dziewczyna (tylko że jeszcze nie robiłam tego testu z obrączką
Dusia doczytałam Gratulacjony!!!!!!
Zauwarzylam ze tu wlasnie przewaga chlopcow u nas!
Bo dziewczyny bardziej wstydliwe jeszcze się ukrywają zobaczysz że zaraz będzie: dziewczyna; dzuewczyna.....
Zmykam lazanie na kolację robić

Witajcie drogie Marcóweczki!
Jeśli przyjmiecie mnie do swego grona- oczekujących Mamuś, to z ogromną radością się dołączam.
Wiem, że już trochę czasu minęło, powinnam wcześniej się zameldować, ale tak się jakoś potoczyło.
Mam termin na 15.03, w wolnej chwili wstawię suwaczek.
A poniżej na suwaczku nasze ukochane słonko- córcia Amelka
Pozdrawiam Was baaaaardzo serdecznie i obiecuję, że teraz już będę aktywna:-D

Kurcze... jak to teraz zrobić żeby zdjęcie wskoczyło z powrotem na suwaczek córci, chyba coś źle przekopiowałam suwaczek ciążowy?!
pomyśle jutro, bo jestem już zmęczona
pa

reklama
Hej
ja sie wybawiłąm z męzuniem i pohulalismy ostro i było barzdo fajnie po 23 zwineliśmy sie do domu bo mnei buty obtarły:no::-p
Witaj Telma i rozgość się u nas ja tez mam córkę Amelkę ale twoja troszkę starsza od mojej;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry