Dziewczyny ja przepraszam ale naprawde nie moge - siedze i chichram sie jak glupia: 'duzy nos, rozjechana broda, zgaga powodujaca wlosy do pasa....he, he... dobre jak sie czasem poslucha czego to madrosci ludowe nam nie wmowia (i pisze tu w znaczeniu jak najbardziej pozytywnym)

:-) Ja wprawdzie musze przyznac, ze wygladalam na chlopca -wedle ksztaltu brzucha i takowy tez egzemplarz byl. Teraz rozlewa mi sie troche na boczki i 'scieka, ze tak powiem na pupe';-) wiec kto wie:-)
No ale humorek mam przez to dobry od samego rana bo nie ma to jak zdrowa dawka usmiechu:-)
U mnie dzis pakowanki, sprzatanko, zakupy a jutro wylot. Nie wiem za co sie zlapac najpierw bo ze mnie ten typ co to zostawia wszystko na ostatnia chwile a potem po nocy ostatnie sprawy dopina. A i pogoda dosc ladna wiec spacerek by sie tez gdzies w schemacie dnia przydal - pewnie razem z zakupami polaczony zostanie.
milla dobry jest Twoj Przemko - to ' mama jus, rozklada normalnie na lopatki:-)
mamma gratulacje! Teraz juz na co dzien bedziesz miala 'ruchliwe towarzystwo' - fajnie:-)
giza dobrze, ze z synkiem ok i ze w prosty sposob dalo sie pozbyc bolu. No i ze z dugim malenstwem wszystko ok i, ze ladnie bryka i sie rozwija. Tajemniczego szkraba nosisz jak widze - nie chce sie dac podejrzec.
remeny - to juz zza wczasu milego wyjazdu zycze. My ten weekend spedzilismy ze znajomymi w gorach i nawdychalismy sie gorskiego swiezego powietrza. Szkoda bylo wyjezdzac, zwlaszcza, ze pogoda ostaniego dnia przeszla sama siebie - w pozytywnym tego slowa znaczeniu.