• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Anetkadg - ja szczepiłam na rota i skojarzoną 6w1.

UWAGA! UWAGA! UWAGA!

:-):-):-) OGŁASZAM OFICJALNIE WSZEM I WOBEC, ŻE ANETKADG OTRZYMAŁA DOSTĘP DO ALBUMU ZAMKNIĘTEGO! :-):-):-):-)​

Decyzją forumowiczek posty "głosujące" pozostały, by mogła sobie poczytać co o niej sądzimy heheheeheheheeh

reklama
ninja moja Gabi też jeszcze nie raczkuje,pełza tylko i froteruje podłogi.A co do tego kataru to być może rzeczywiście 1 górne,u mnie własnie katar minał-patrze w dziób a tam ząbal sie pokazał u góry.

Chlopaki spia uf od niepamietych czasow w tym samym czasie:tak:
anetkadg-to witamy na zamknietym:-):-):-):-) i mam nadzieje ze juz niedlugo sie zobaczymy na zywca:-D
ninja-Domis tez nie raczkuj oj i po przeczytaniu to ja chyba tez po swietach sie przejde z nim bo on tylko obraca sie z brzuszka na plecki jak juz musi i to w sumie nie ma az tak dobrze tego opanowanego a na brzuszek to tylko raz sie obrocil w sumie Arek tez pozno sie obracal nie raczkowal i najpierw w 10m-cu zaczal chodzic dopiero potem sam sie dzwigal do siadu bez pomocy teraz problemy z mowieniem i cos mi sie wydaje ze z Domisiem bedzie tak samo w lozeczku mi nie wstaje tyko ze on jest w turystycznym to nie bardzo ma sie czego zlapac jak zlapie mnie za rece to sie podciagnie i wstanie ale stoi nie przebiera tymi swoimi malymi nozkami i cos tam sobie gada ale nic typu mamamam tatatata papapap nic zero oj to chyba bedzie to samo co z Arkiem:-(:-(:-( i juz mi zle fak

anetkadg, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
cos takiego pisze jak wchodze na album zamkniety :-) ide zjesc obiadek bo maz mi zrobil kotlety z sera :-) moje ulubione :-) pozniej sproboje sie dostac na zamkniety moze sie uda :-) .

reklama
kasik,ninja z tym raczkowaniem to jest różnie...jedne dzieci wogóle nie raczkują..tylko odrazu rwią się do chodzenia..i chodzą:tak:..a dopiero później opanowują resztę..(albo i nie).Myślę że niema co się zabardzo przejmować..Ale zawsze to niezaszkodzi wizyta u specjalisty:tak:
Mam taką znajomą..co jej synek do roczku miał juz prawie wszystkie zęby:szok:..ale o siadaniu..czy chodzeniu ani mu się śniło...:baffled:..No i co...teraz ma juz pewnie z 4-5lat i jest w jak najlpszym poządku..chodzi..itd...tylko niepamiętam kiedy zaczął:dry:..ale zaraz jakos po tym jak skonczył roczek...
My juz pomału dekoracje robimy..i naklejaliśmy z Alexem takie żelowe na okna:tak:...a jak poszłam popłożyć Antosię ..to skubaniec zdążył mi je poprzeklejać.."bo tak ładniej mamuś":crazy::-D:-D..
Zastanawiam się jak to będzie z choinką..bo Toska..Toską..ale jest KOT:baffled:..dla niego będzie interesująco:tak::-D
Bo choinka jest u nas od początkujak tylko wprowadzilismy się..na początku była ubrana tylko w kokardki kolorowe..:tak:ale teraz pomału przybywa jej ozdóbek:tak:
Nawet jak alex był malutki..pamiętam że bałam się czy długo ta choinka postoi..a tu wogóle go nieinteresowała..:tak:
Miałam popisac właśnie trochę....ale pewnie póżniej..,bo antoska się złości..(tj.pora na deserek)..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry