Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Mamy taką małą choineczkę która zawsze stoi w pokoju Oliwii na szafce ale w tym roku gdzies mi sie zapodziała
co roku sobie obiecuję ze choinka będzie i co roku jest kapa:-(moze jeszcze znajdę ja jeszcze w sobotę - bo jak wracam do domu po pracy to zwykle już jest za ciemno zeby szukać na strychu bo tam nie ma światła
poza tym choinka dziadków Marcela nie obchodzi za bardzo...
a wiem że jak się dzieci rozwijają to raczej nie jednoczesnie fizycznie i intelektualnie tylko skokowo
jak sie mieści w normie to spoko ale jesli Was postepy Waszych dzieci martwią to oczywisćie wizyta u lekarza jest jak najbardziej ok - choćby dla ukojenia nerwów

Nieładnie z jej strony
Ładnie Cię Twój urządził z tymi Świętami, ale kto nie da rady jak nie Ty
:-)
Kra rozsiała ziarno piernikowe na BB

i jakoś katarek przeszedł sam, nawet nie wiem kiedy 

:-) nie wiem jak nam to pójdzie, bo plan (jak pisałam wcześniej) - weekend już siebie 

.
-:-)
:-) i nie mogę doczekać!
A Ty nie masz czasem apataru Sony
jak tak piszecie o tym spotkaniu,a tu auto nie zarejestrowane,bo brak cashu ni i na wahę też nie ma:-(
i żebyś miała neta!Ale Ci cholernie zazdroszczę;-)