• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

widze ze małe spotkanie ślaskie sie organizuje:-):rofl2:
Befatka to faktycznie mama mzoe czuc sie samotna bez was:-(a kiedy ja odwiedziecie w PL? a jak mama sie czuje?
Kra to szkoda ze zrezygnowała ale problem stroju masz rozwiazany;-)
Niekat to wrzuc foty Oli z wystepu:tak: a panie faktycznie bez sensu godzine zrobiły:no::wściekła/y:
Siwona my mielismy choinke do sufitu i teraz tez tak bedzie Mela zadnych szkód nie wyrzadziła;-) a ryby w zyciu bym nie wypatroszyła :no: chyle czoła:tak:

reklama
Dziewczynyt tak was teraz podczytalam ale nie bardzo mam czas odp przepraszm :zawstydzona/y: tyle ze niekat to ja po swietach pisze sie na spotkanko:-):-):-) nawet mozesz do mnie wpasc nie ma problemu:tak: a przed sietami to nie da rady oki lece bo placz jest!!!

Dziewczynyt tak was teraz podczytalam ale nie bardzo mam czas odp przepraszm :zawstydzona/y: tyle ze niekat to ja po swietach pisze sie na spotkanko:-):-):-) nawet mozesz do mnie wpasc nie ma problemu:tak: a przed sietami to nie da rady oki lece bo placz jest!!!
jeju serio?? ale sie cieszę!!!wreszcie poznam jedną z Was na zywo!!!hihih to my sie jeszcze zmówimy bo neta biorę ze soba :-):-):tak::-):-)

jeju serio?? ale sie cieszę!!!wreszcie poznam jedną z Was na zywo!!!hihih to my sie jeszcze zmówimy bo neta biorę ze soba :-):-):tak::-):-)
Ale Wam zazdroszcze.
Mrówa dopiero w maju sie wybieramy ale za to na kilka tyg.wiec jeszcze bedzie miala nas dosc:-D:-D:-D
Co do choinki to my w tamtym roku kupilismy taka wielka,a wczesniej mialam taka malusia która miala moze z 40cm
Siwona ja sie w dziecinstwie ryb napatroszylam (dzizdek maniak przywozil wiadrami)teraz juz chyba mam wstret na szczescie karpika mam z polskiego sklepu i juz bez bebechów
Oki spadywuje bo dziec sie obudzil i steka ide sie poprzytulac.Milego dnia narka

ja pracuje 18,19,21 grudnia i do konca roku wolne. 13468155 to gg. Nie pisze na Pw tylko ogolnie. Szukac mnie mozna na szafach :-) kolo ccc :) ze stefanna sie poznalam jak byla w M1 a z siwona na porodowce :-) W inny dzien mozemy sie tez gdzies umowic ale tak dwa dni wczesniej wolalabym wiedziec i sie postaram dostosowac :-)

Nie mam dostepmu na zamkniety wiec pisze na ogolnym :-)

Wlasnie z mezem wcinamy michalki :-) i znow calej paczki nie bedzie :-)

dziewczyny dla mojego dziecka najlepsza zabawka to balon i lancuszek od smoczka?? juz sie tym od rana bawi.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry