agunia2020
Entuzjast(k)a
Cholera dziewczyny musicie mnie wkurzać??Nie gadam z wami:-)zartuję oczywiście:-) kurde właśnie nie pamiętam...ale chyba tak,albo nie.....nie wiem!!!ała...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mysle ze masz racje musi byc jej ciezko bo teraz i moj brat jest u mnie od maja poznal laske i stwierdzil ze tez nie wraca. A najmlodszy powiedzial ze jak skonczy szkole to tez sie zbiera.Kurde teraz mi glupio
Ogólnie mamka jako babcia jest git jak sie Kajtek urodzila to jako jedyna wyslala kartke z gratulacjami a pozniej paczke.

- jak ten ludzik ze shreka:-):-)
A może dlatego, że ja rybki uwielbiam!!!!

My też mamy taką do sufitu, ale może faktycznie zaserwować sobie w tym roku jakąś miniaturkę..

Do Sosnowca to też kilka minut
A z Anetką pewnie będę miała okazję się spotkać - napewno się odezwę jak będę się wybierać do M1, ale i Ciebie zapraszam, gdybyś była w okolicach Smyka
(Tylko w Plejadzie, a nie w M1)
. A no właśnie - ładuj tu szybciutko fotkę!!

o 3to ja na drugi bok się przewracam
i teraz ja się musze kuźwa zwalniac z pracy żeby zdążyc ją jeszcze w ogle przebrać co oznacza ze w piatek jedziemy dwoma autami bo mojego męża i taty nie wypuszczą wczęsniej a jeździmy razem do jednej firmy....
wsciekły się czy co te przedkszolanki pierdzielone.Nie dość ze jak kra dowiedauję sie ostatnia o wszytskim (np łuaksz w poniedziałek o 15.30 płacił niespodzianie 6 zeta za wyjazd na koncert który odbył się tego samego dnia o 11.00 - czyli przed faktem dokonanym nas postawili) to jeszcze nie pomysla nic o rodzicach tylko żeby im było wygodnie...
ehhh za czasów kiedy moja mama tam pracowała nie było takich akcji
Anetka Golonóg powiadasz?W tych wieżowcach?Znam Dąbrowę bo moje kuzynki i Chrzestny tam mieszkają na Alejach i często tam bywałam:-)po Realu i M1 też buszowałam,na Syberce mieszka z kolei moja druga kuzynkatakże Będzin też mam opanowany
.Jak będziemy się tam wybierac to koniecznie musimy się spotkac,tak bliziutko będziemy
![]()

ichyba jest trochę wyjęty, bo go nie było najpierw tydzień, później dwa dni, więc ma robić za tło, a że pomimo mojej awrsji do teściowej Błażej ją uwielbia, to i ja jestem zadowolona z jego wyboru.
W końcu babcia jest ważniejsza:-)