Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zresztą ja to tak podchodzę do tego, że dziecku byłoby przykro, że nie jest przebrane, a są w grupie Błażeja dzieci, których mamusia nie przebrała ich i nawet się nie zjawiła - wyć mi się chciało jak to widziałam:-(Wiem, że praca, ale jak nie może któreś z rodziców, to mają babcię, która pracuje chyba tylko 2 dni w tyg i mogłaby przyjść
My od niedzieli duuzz katar przerabiamy:-(Ale niedzielna noc była najgorsza,jeszcze na 10 miesiąc wyszła dwójeczka.Mała robi się coraz bardziej nieznośna
czasem czuje się już taka nią zmęczona,ze szok!Zeby tak weekend od niej odpoczac i zatesknic moze by lepiej moja psychika sie poczula
.Nic zeby sie pobawila tylko marudzi,i wyje i stoi mi pod nogami.Ani co zrobic...dostala Hipcia pchacz jezdzik i boi sie jak on odjezdza,zadowolona jak ja na nim pcham
Malpiszon!Wszystko ja neci to co jej nie wolno,i udaje ze nie slyszy jak jej sie uwage zwraca.Masakra!Jeszcze moj maz jest na etapie szukania lepszej roboty,kumpel jego sie dzisiaj zwolnil...Na weekend byla u nas moja siostrzenica ale panna byla marudzaca i sie nie pobawily zbytnio.W sobote mezul mial urodziny podczytalam was tylko i Niekat strasznie mi przykro,ze Lukasz tak z Oli postepowal,nie zasluguje na taka wspaniala core
az na moim samcu sie musialam wyzyc za to
.No i juz musi po mnie wlazic i kombinowac,i mi tu wciskac
Siwona temperamentnie u was,jak u nas
.Tyle razy juz straszylam rozwodem,raz nawet pozew napisalam!No i pakowalam sie juz pare razy;-).Faceci,niektorzy,sa beznadziejni takie dzieci,oczywiscie u swojego to widze bledy wychowawcze,rozpieszczenie,beztroska.Czego on nie zrobil to robila mamusia

kurcze szkoda,ze kasy nie mialam bo tez bym chetnie cos kupila jak taaka promocja faktycznie byla
a slyszalam w radiu reklame...

już widzę Twoją minę jak wpadasz do łazienki i Kudłacza banana na buźce robiącego "pstryk"

:-(
ja mam tez kamizelke kozuszkowa Meli wiec ci moge uzyczyc
mozesz spodnie zawiazac sznurkiem na przykład;-)
;-) choc nei powiem moja tez nieraz moje kosmetyki uzywała nie tak jak trzeba
:-)
A ja już widziałam Kudłacza jako wybitnego aktora, którego karierę zapoczątkowała wybitna rola pastuszka w przedszkolnych jasełkach

:-)
ja np. nie cierpię zakupów, a ona na szczęście tak