• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Uff obylo sie bez antybiotyku ale to duza zasluga Pani Doktor :-) Bo Ona juz tak ma :-) ze jak nie trzeba to nie daje, po za tym starsza jest wiec i dosiadczenie wieksze ma. No ale 60 zl poszlo na leki, i oczywiscie Fifi sie ode mnie zarazil :(

Chyba dziewczyny wzięły sie za pierniki świąteczne bo jakies pustki dzis na BB :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No super :-) Ja tez mam takie kolorki- zloto i czerwien :-) pieknie ubraliscie choinke. To teraz moze pojdziesz naszym sladem i zrobisz pierniki :-P

No juz niedlugo i trzeba bedzie sie brac za potrawy wigilijne. :-)

Ale sie swiatecznie zrobilo :-)

Mój synek w tym roku bedzie robil za mikolaja :-) Stroj juz jest , tylko mokolaj jest na L-4 ale z prezentami zdazy napewno :-)

Ostatnia edycja:
Przepędzamy choróbska!!! Zdrówka dla wszystkich chorasków!

Weronika - bakteria, to nic strasznego, antybiotyk na pewno sobie z nią poradzi. Mam nadzieję, że niebędzie potrzeby leczenia szpitalnego.
Niekat
- ja kiedyś chodziłam do gina, który ciągle mi dawał takie próbki: ładnie zapakowane w firmowej kosmetyczce. Oni tego mają sporo, tylko nie wszystkim dają.
Agunia - fajnie, że macie już choinkę. A może pokazałabyś nam swoją Anię? Możesz dodać małe zdjęcie przy suwaczku bez obawy, że ktoś je wykorzysta.

Odkryłam, że Emilce wychodzi siódmy ząbek - lewa dolna dwójeczka już odrobina przebiła dziąsełko i jest opuchnięte. Dzielnie mój Skarbek znosi ząbkowanie.

Zdjęcie moje i Anulki jest już w profilu,zaraz dodam jakiś avatar,bo tam gdzie suwaczek to za cholerkę nie wiem jak:-) kochane jesteście,dziękuję:-)Ps.co do pierniczków to skąd wiedziałyście??Ciasto jest już w lodówce bo musi postać 4 godzinki i odrazu po upieczeniu mają być mięciutkie jak sklepowe,zobaczymy:-)

Anetka biedny Filipek zdrówka dla niego a ty sie nie zadreczaj ze go zaraziłas:-( musiałbys sie chyab wyprowadzic zeby go nie zarazic;-)
Agunia bardzo ładna choinka:-)
Weronika biedna Nelcia:-(:-(:-(:-(:-(:-(
bedzie dobrze nie zamartwiaj sie :tak:

Proszę bardzo:-)macie już nas jak na widelcu:-D hihih moje i Ani w profilu,a sama maleńka w avatarze:-)ale zdjęcie starsze ciutke jest,zaraz wam wrzucę z wczoraj jak zasnęła wtulona we mnie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry