• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009
oby nie był gorszy od minionego
ale decydowanie lepszy
w sprawach finansowych i zawodowych

reklama

Aby od Sylwestra
cały rok był extra.
By marzenia się spełniały,
by pieniądze kieszeń Twą wypychały.
A uczucia nie znikały
i z serduszka wypływały.
Zyczy Aldona z mezem i Michalkiem!!!
new-year.jpg

Ostatnia edycja:
hej hej!! własnie spędzamy rodzinnego sylwestra.. Mary spi.. Bartek ogląda Shreka, więc my z konieczności też;-)popijamy przy tym winko i jakoś tak mi z tym dobrze:-):-):-)

Kochane na ten Nowy Rok życzę:
zagonionym i zabieganym - wielu chwil, które pozwolą złapać oddech,
rodzicom - stu pociech z pociech,
małżonkom - duzo miłości w każdym dniu
zafasolkowanym - radosnego przezywania tych pieknych chwil,
budowniczym - szybkiego znalezienia się na swoim,
pracującym - satysfakcji z pracy,
poszukującym pracy - znalezienia czegoś satysfakcjonującego,

a wszystkim nam: duuużo zdrówka i spełanienia marzeń schowanych na dnie serca:-)

Jestem pierwsza!!:-):-):-)
Witam Was wszystkie w Nowym Roku!!!:-)
Zuzia śpi słodko, petardy na szczęście jej nie obudziły:tak:, my z małżonem siedzimy przed TV i oglądamy koncert Phila Collinsa:tak:
Najlepszego w Nowym Roku dziewczyny!

Druga!
A jakis debil podlozyl petarde pod drzwi i jak pierd....nelo to o malo zawalu nie dostalam. Jeszcze to tak niesie bo na klatce w bloku. Mały się obudził i plakal ;-( My w domu kabarety ogladamy :) NO TO WITAMY W 2009 ROKU!!!!

To ja trzecia jestem ;-) No i kolejny rok za nami...kiedy to wszystko minęło...Anulka grzecznie przetrzymała petardy ale nie widziała nawet bo marudziła w łóżeczku...,teraz już powolutku zasypia;-)Mam nadzieję że i wasze maleństwa ładnie przez to przeszły...Buziaki;-*

To ja czwarta:-)
Ja nie dotrzymałąm do północy..:zawstydzona/y:tj normalnie tak mnie zcięło..i to chwilę przed 12stą..że poszłam się umyć..(jakby co)..a tu słyszę petardy:-D...No i zaraz po petardach-lulu:-p:zawstydzona/y:
Siedzielismy sobie przed tv.,Piotrek pichcił w kuchni..Alex troche dłuzej siedział z nami..ale też cos koło 22 giej padł..Ale Antosia dzisiaj to nas zaskoczyła:szok:..Od niepamiętnego czasu..przespała caałą noc:tak:..Obudziła się coś przed 6stą..dałam jej cycusia..i Piotrek wziął ją na dół...(teraz śpią oboje:-D)..Nawet petardy jej nie obudziły...
Dumna jestem z córci...
A! to co upichcił było przepyszne...dziś mamy obie mamy na obiad.
Jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam w Nowym Roku :-)
Sylwestra spędziliśmy w domu z moją siostrą i szwagrem. Zuzia poszła spać o 21 bo ciocia ją bawiła w tańcu :-) obudziła się przed północą bo piętro niżej była impreza do tego zaczeły się fajerwerki a jak zobaczyła gości to nie było mowy o spaniu. Do 2 się trzymała. Kolejna pobudka o 9 a teraz znów sobie śpią a ja idę sprzątać po zabawie
Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Happy New Year! :-)

Naszego malucha tez obudzily fajerwerki i to juz przed 23cia wiec przegapilam polskiego sylwestra i ogni na Zamkowym tez nie zobaczylam :-(. J za to radochy mial co niemiara rozrabiajac przed kominkiem do 1:30 rano. Potem wiekszosc rodziny lulu oprocz mnie oczywiscie, bo ja spac nie moge jak balagan jest, wiec do 3ciej sie sprzatalo :dry: J obudzil sie jak zwykle o 6:30 i teraz marudzi bo zmeczony!
Pozdrawiamy i zyczymy milego dnia! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry