weronikaa
19-03-2008 18-07-2009
Giza - moja za szafki sie nie bierze, za to zaczęły ją ostatnio kontakty intefesować 
musimy zatyczki pokupić;-)
Ninja - ale post

ale tą kieckę musisz nam zaprezentować
:-)
Dusia - moze jednak Pan sie pomylił i wszytsko bedzie OK, trzymam &&&&&
Siwona - Filipek to jak dotąd chyba przodownik w kilogramach więc nie dziwne że ręce mdleją
Mrowa - mnie jak Nelka tak właśnie ugryzła to był jej koniec karmienia :-( (tzn. i mleczka już nie miałam, ale to przewazyło szalę bo może jakbym się postarała o nie to moze by i ją jeszcze karmił, ale w tej sytuacji
)
Niekat - z Marcelka mały kucharz rośnie

jeszcze chwila a będzie z mamą pierniczki piekł na choinkę:-)
Doris - swoja drogą, dawno nam Emilki nie pokazywałaś!!! Prosimy o sesję do albumu

A my mamy własnie gości, przyszli znajomi z forum M, a ja uciekłam na górę Brzdąca usypiać bo ona nie przyzwyczjona w huku zasypiać
I tym też sposobem skrobnę tu co nieco
Nic będę uciekać bo siedzę tu już z pół godz czytając Was i kołysząc Małą, ale wreszcie zasnęła wiec ię czynić powinność gospodyni :-);-)

musimy zatyczki pokupić;-)Ninja - ale post

ale tą kieckę musisz nam zaprezentować
:-)Dusia - moze jednak Pan sie pomylił i wszytsko bedzie OK, trzymam &&&&&
Siwona - Filipek to jak dotąd chyba przodownik w kilogramach więc nie dziwne że ręce mdleją

Mrowa - mnie jak Nelka tak właśnie ugryzła to był jej koniec karmienia :-( (tzn. i mleczka już nie miałam, ale to przewazyło szalę bo może jakbym się postarała o nie to moze by i ją jeszcze karmił, ale w tej sytuacji
)Niekat - z Marcelka mały kucharz rośnie

jeszcze chwila a będzie z mamą pierniczki piekł na choinkę:-)Doris - swoja drogą, dawno nam Emilki nie pokazywałaś!!! Prosimy o sesję do albumu

A my mamy własnie gości, przyszli znajomi z forum M, a ja uciekłam na górę Brzdąca usypiać bo ona nie przyzwyczjona w huku zasypiać
I tym też sposobem skrobnę tu co nieco
Nic będę uciekać bo siedzę tu już z pół godz czytając Was i kołysząc Małą, ale wreszcie zasnęła wiec ię czynić powinność gospodyni :-);-)
. Moj syneczek po paru godzinach nocnego rozrabiania i podjadania smacznie spi a mamusia niestety nie moze. tatusia donosne chrapanie z pewnoscia w tym nie pomaga 
. W koncu zdecydowalismy sie poprosic o pomoc agencje nianiowa i jedna z nich znalazla nam 2jezyczna nianie Ule z super referencjami, angielskim, kwalifikacja i doswiadczeniem - czyli wszystko o co mi chodzilo. Ula na razie spisuje sie wzorowo, na razie pod pilnym okiem mojej babci ktora bacznie obserwuje jej kazdy ruch. Wiec nie poddawaj sie, ktos napewno sie znajdzie! A moze jakas mama/niania ktora juz ma 1 dziecko zaopiekowala tez by sie Jackiem? Tutaj takie "nanny share" jest bardzo popularne (i 2 razy tansze niz niania do 1 dziecka) i ponoc bardzo sie sprawdza. Agencja ma niestety ten feler ze miesieczna pensje niani trzeba zaplacic dwa razy - niani i jako komisje a ta jest nie mala bo 32 zl za godzine no i dodatkowo te nieszczesne podatki!
Fajnie ze Swieta sie udaly. U nas tez rozlaka i przerwy cuda dzialaly na wszelkie wasnie, rok bylismy w innych krajach odwiedzajac sie co tydzien/dwa i kazde spotkanie po takich przerwach z nog mnie zwalalo, doslownie i w przenosni
może jeszcze coś się znajdzie, choć z drugiej strony państwowa posada daje pewne poczucie bezpieczeństwa
ale nie potrafię nie odpisać wszytskim