Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zazdroszczę ci
ale co nagle to po diable :-/
hihi grzeczne dziecię:-) Mój śpi po nocce...Ehh
hehe niezła z niej dziewczynka:-)
mam nadzieję że się uda...Byłabym chyba cała szczęśliwa gdyby mi się udało.Mam już dość siedzenia w domu,trzeba wreszcie troche wyjść do ludzi bo inaczej to...;-)Buziaczki dla was:-)
da sobie rade w zyciu dziewczyna;-)
jak ja mu mówie ze nie wolno to sie cieszy i spieszy zeby szybciej cos zbroic
chciałam meic wszystko umeblowane jak sie wprowadzalismy ale czasu było mało wiec z niektórych rzeczy jestem nie zadowolona:-(

ale wyszło jej to że hej
Bo tak ogólnie jak jej mówie że nie wolno to tak jak u Was patrzy jak na debila i i tak robi swoje (najcześciej własnie jak podchodzi do choinki i łapie za bombki
) można płuca wypluć że nie wolno i to i tak nic nie da

też się budziła często aż o 5:30 krzyk, więc zrobiłam jej butlę, poprzewracała sie na łóżku aż wreszcie zasnęła i spała do 8. A juz się cieszyłam, bo ze 4 nocki były bez butli 
Umuwilam sie dzisiaj z kolezanka (ma synka o dzien straszego od Michalka) ale tak mi sie niechce teraz do niej jechac
W nocy padal deszcz no i byl mroz i teraz wszystko zamarzniete, a samochod moj nie stal w garazu tylko na zewnatrz wiec musiala bym go najpier zeskrobac z lodu a tak mi sie niechce. 

ta twoja Nelcia

rozsypała sie a on ja jeszcze paluszkami roztrzepał swoim zwyczajem na większy obszar i tak sobie siedział w tym.... fajnie było mówie wam
no i pranie mi wyciaga z pralki i roznosi po kuchni zeby było równo w każdy kąt wsadzi jedego ciucha