reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ja również witam sobotnio!
Widać,że weekend się zaczął i marcóweczki zajęte, bo pusto tu bardzo.
Ja też tylko na chwilunię. Uporałam się już ze sprzątaniem - odkurzanie, łazienki i w ogóle i wiecie co, jakbym pierwszy raz miała kontakt z domestosem! Noralnie jakieś zaćmienie umysłu- efekt jest taki,że moje boskie ciążowe spodenki dresowe, (kurcze prawie nowe) mam w pomarańczowe plamy, (spodnie są czarne):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! Jestem wściekła na siebie!!!! Co się stało się nie odstanie. Moja córcia doradziła żebym pokolorowała je czarnym pisakiem! Najpierw się roześmiałam, ale jak się nad tym zastanowić, to może choć plamy nie będą pomarańczowe:-):-)!
Dobra spadam i wpadnę wieczorkiem
miłego sobotniego popołudnia i zdajcie relacje co porabiałyście

reklama
Witam,ja generalnie chyba przesypiam sobotę jak na razie.Mają wpaść do nas znajomi,więc sobota skończy się na plotach;-);-)
telma za bardzo nic już chyba nie zrobisz:no:popieram,że został ci tylko pisak,ewentualnie po prostu wypierz je w domestosie i będą nowe spodnie dresowe...pomarańczowe:cool::rofl2::oo2::oo:

Telma no to sobie narobiłaś :-( A może jakąś naszywkę sobie walniesz na te plamy oczywiści jeśli są skupione i niewielkie. Żeby "dersowo" wygladały to może jakieś cyfry:blink:. chyba że jakieś motylki czy cośtam. W pasmanteriach do wyboru do koloru:tak:.
Mój małżon miał jakieś takie głupie spodnie że co wracał z pracy to miał wypaloną dziurę od papierochów. Na szczęście to były bojówki więc jakieś militarne naszywki mu naszywałam ale po 2 czy 3 razach powiedziałam że jeszcze raz wypali w nich dziure to mu naszyję kaczuszkę albo truskaweczkę :-) To wysmarował spodnie w mazucie i teraz nadają się tylko do brudnej roboty:no:

witam przyszłe mamusie. mam do sprzedania sukienke sztruksową. ogólnie chyba nie jest ciążowa, ale ja ją nosiłam do 9-go miesiąca (mały brzuszek mialam) ładnie się układa. rozmiar jest 40, jest długa, w talii 85 biodra 106 . ja mam 176cm wzrostu wiec dla wysokiej dziewczyny idealna.jest tez ciepła bo od środka jest milutka jak polarek i wygodna bo nei jest to gruby sztywny sztruks
MA JEDNA WADE: z tylu puścił kiedyś rozporek na długości ok 2-3cm na szwie (mam dobre foto w telefonie moge przeslac mms-em), nie mam zdolności krawieckich ani maszyny więc zaszyłam tak zeby w miare nie bylo nic widac, więc jest ok, ale jak cos mozna to przeszyc na maszynie i nie bedzie śladu
cena 50pln
. (+ ewentualna przesylka jesli poza warszawe.)
kontakt:
-PW na babyboom
-GG 5018604
-mail: katarzyna.szaykowska@wp.pl
-kom 0-500-309-803
pozdrawiam... :)

reklama
Witam, kilka dni mnie nie było, ale w czwartek mieliśmy gości, piątek miałam sporo pracy, a wczoraj wyjechaliśmy na weekend w Karkonosze. Świeże górskie powietrze, piękna pogoda i rewelacyjne jesienne widoki. Aż żal było wracać do domu. No ale jutro do pracy.
Mrówa, na zgagę migdały. Co jakiś czas zjeść kilka.
Telma, a może kupić czarny barwnik i zafarbować, bo flamaster to chyba się spierze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry