Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moja ma takiego bardzo fajny ejst i nawet teraz czasem sie nim zabawi:-)cześć dziewczyny
Ja byłam na urodzinach w niedzielę mojej chrzesnicy-ma roczek.
Kupiłam jej z fisher pricea słonia plastikowego który jedzie ciągniety za sznurek i gra , można tez wrzucac kostki i tez wtedy gra nie było tanie bo 89 zł ale mała się cieszyła, a co do wózka dla lalek to moze kupie na mikołaja
zabawki bezpieczne i ciekawe:-)nawet mój mąz sie tym pociagiem swego czasu potrafił zabawic;-)też czasem mam takie kłucie i wydaje mi się ze to kolka mnie chwytaMRowa nie wiesz co moze mie bolec po prawej strnie pod żebrem . Jak zjem to mnie tak kuje nie wiem czy to kolka czy cos innego po obiedzie to normalka ze bedzie mnie bolało

Fajnie bylo,swietnie grali,ale co z tego jak tanczyc sie nie da w naszym stanie.tylko dwie wolne zagrali to je otancowalismy z mezem.Pojadlam fajnego zarelka,ale palili kolo mnie za duzo i zle sie czulam.Poza tym kelner ciagle zapominal o moim soku wiec w koncu go zjechalam.A na koniec puscialm pawika.To tyle o imprezie :-)