reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witajcie Dziewczyny,
Niekat- współczuję, kurcze też wiem co za paskudztwo jest. Amela miała 2 razy, raz skończyło się na zastrzykach. Niestety wszystko zależy od tego co to faktycznie jest. Jeżeli nie ustąpi do jutra a wystąpi gorączka,nie czekaj i idźcie do lekarza. Nie powtarzam się, bo dziewczyny już wszystko napisały- w sensie co podawać. Co do ORS Hippa to ostrożnie, bo produkt super, tyle tylko,że nie tani a niestety nie wszystkie dzieci chcą to wypić- po prostu jak się zdecydujesz na zakup to może na początek kup jeden, zobaczysz czy mała będzie chciała wypić.
Mamma80- to czekamy na wieści, odezwij się jeszcze dzisiaj:-):-)
Marzena-prezent super, na pewno chrześniaczka będzie zadowolona.

Witam też bardzo serdecznie pozostałe marcowe mamuśki, no i dziewczyny niektóre z nas mają to już za sobą, a nie które się zbliżają wielkimi krokami... Do czego? do półmetka:-D:-D, ale czas leci- i suuuuuper, bo ja do cierpliwych nie należę i bardzo chętnie bym już mocno ukochała małego mieszkańca mojego brzuszka, ale to jeszcze troche:zawstydzona/y::zawstydzona/y:do marca jeszcze nam zostało....

reklama
Niekat, duzo zdrowia dla córci. Znamy ten ból :( U nas jednak szybko przeszlo, czego i Wam życzymy.

A ja tylko szybko zawiadamiam ze od wczoraj to juz nie smyranie, bulgotanie tylko KOPNIAKI NA 100 PROCENT :))))) Będzie baletnica (albo piłkarz ) :)

remeny gratulacje małego rozrabiaki w bruszku :-) :-) :-)
Mnie dziś tak rura pali że nie mogę chyba sody się napiję bozjadłam już 3 tabl rennie, migdały i jabłka i dalej nic. Wrrrrrrr :-/
A poza tym to musze kupić sobie alugastrin (brałam go z Przemkiem) bo to rennie jakoś mi nie podchodzi tzn nie cierpię jak to wapno trzeszczy mi miedzy zębami bleeee

Cześć dziewczyny, witam po weekendzie:-). U nas nic ciekawego, dzidzia jakaś spokojna, mogłaby się więcej ruszać to bym sie tak nie denerwowała...
remeny - gratuluję kopniaków!! :tak: tez chcę!!
milla29 - ja też jak mam zgagę to ratuję się sodą, nic innego nie pomaga
mamma80 - napisz koniecznie co było widać:-)
niekat - dawaj małej dużo płynów żeby się nie odwodniła, u maluchów to niebezpieczne
KINDZIA100 - gratuluję fikania!!:-)

No więc ja już po badaniu.No i lekarz powiedział mi,że wygląda na to,że będzie DZIEWCZYNKAAAAAAAAAAA:-)Co prawda on nie ma jakiegoś super dokładnego usg,ale za tydzień jade do Katowic na badanie echa serca maluszka więc będę miała wtedy to potwierdzone na 100%.Póki co ja jestem dzisiaj bardzo pozytywnie naładowana i bardzo się cieszę.Poza tym wszystko jest już ok.Mam odstawiać Duphaston i będzie dobrze!!!!!!!!!!

Ola od rana tu podczytuje bo zniknął mi Twój nr na gg GRATULUJE Teraz trzymajmy kciuki żeby naszym dziewczynkom ptaszki nie urosły:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
(odezwij się do mnie na gg)

mamma80 - gratulacje ze skompletowania parki!!!!!
remeny - gratulacje!!!!! - zazdroszczę Ci jak cholera - ja również pukam jak Kindzia, ale jeszcze nie odpowiada ( a mamy ten sam termin!!:-()

reklama
witam sie z wieczora :-) w pracy takie tempo, że nie ma czasu nic naskrobać..
informuję wszem i wobec, ze dzisiaj rozpoczęłam 20 tydzień:-):-):-):-)

niekat ale mi żal ten twojej małej niuni:-(:-(:-( mam nadzieję, ze jest już lepiej.. zresztą ciocie z forum podsunęły tyle pomysłów, ze musi pomóc:-):-)

marzena78 fisher price to najlepszy pomysł:-) moje dziecię się do tej pory na tych zabawkach wyżywa:-):-)
a ja wczoraj byłam w Smyku i doszłam do wniosku, że urodzinowi goscie Bartusia poszli na łatwiznę.. dostał głównie pieniądze.. a wczoraj widziałam tyle fajnych rzeczy, które można było mu kupić.. rodzicom trochę cięzko jest wydawać pieniążki na zabawki, ale tak jak pisałyście - ciocie i wujki sa po to, żeby rozpieszczać i zasypywać zabawkami.. mu ostatecznie odłożyliśmy mu tą kasę i zdecydowaliśmy, że na wiosnę kupimy mu na działkę coś takiego:
Super Bajka!! Domek z Drewna do Zabawy!! i Nauki!! (246392837) - Aukcje internetowe Allegro

remeny gratuluję kopniaczków:-):-):-) ja też mam szalonego piłkarza:-) już szaleje od jakiś trzech tygodni.. teraz już gołym okiem widać jak brzusio podskakuje.. a jak zjem coś słodkiego to jestem za to maksymalnie skopana:-):-)

mamma80 wielgachne GRATULACJE!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-) widze, ze dziewczynki się ujawniają:-) nasi dwuletni kawalerowie będą mieli w czym wybierać:-):-):-)

ja idę na usg w środę.. zobaczymy co zobaczymy:-):-)
a wczoraj pomyszkowałam troszkę po sklepach.. zakupiłam sukienkę (nieciążową) na piątkową imprezę integracyjną.. poszperałam tez wśród niemowlęcych ubranek.. jechałam z myślą, ze kupię juz coś naszej kruszynie.. ale ostatecznie nic nie nabyłam.. mąż mówi, żeby jeszcze poczekać.. i jakoś ,mi tak wena odeszła:-):-)

no to dobrej nocy!! i oby jutro były same dobre wieści!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry