reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

no Przyszła Mamusia widziałam twoja nowa fryzurke na brzuszkach i powiem ci ze bardzo ci w niej do twarzy kobieto:tak:odświerzyła cie i wyglądasz teraz tak radośnie:-Dtakie jest moje zdanie a i brzuszek - cacuszek:happy2:

reklama
Skaba1 pomysl z dodatkowa linijka bardzo dobry. U mnie tez juz wlasciwie mozna wpisac dziewczynke:-) Mamy wiec juz trzy panienki.
Malo aktywnych z listy bym nie wykreslala bo skoro daly znak topewnie podczytuja albo w jakis inny sposob czuja przynaleznosc do grupy.

Mamma80 - gratuluje dziewczynki! Masz wiec wymarzona parke:-)

Ninjacorps ja tez bym sie nie dala zawrocic od leniuchowania. Fakt faktem to ostatnie - na naprawde dlugi czas - spokojne momenty wiec korzystaj z nich jak mozesz. Potem bedziesz naprawde milo wspominac ten czas (nawet jesli nie jestes do leniuchowania przyzwyczajona to napewno znajdziesz sobie fajne zajecie na ktore wczesniej nie bylo czasu):-)

milla29 jak najbardziej pozytywnych wynikow badania.

remeny gratuluje kopniakow! Mnie sie wydawalo , ze dwa dni juz czulam a teraz od kilku cisza - ale na usg wyszlo, ze trzpiotka obrocona jest plecami do brzucha wiec moze stad ta cisza. No i w sumie jeszcze wczesnie.

PrzyszlaMamusiu fajna fryzurka. No i gratuluje odwagi. Ja tak sobie mysle juz od dluzszego czasu zeby obciac sie na krotko ale z ostatniej wizyty u fryzjera kilka dni temu wyszlam jedynie z jedynie skroconymi do ramion. Bardzo chcialam tak zupelnie ciachnac ale jakos wydaje sie, ze o krotka fryzure trzeba nbardziej dbac i jest to na codzien bardziej pracochlonne. Tak wiec chwilowo wybralam latwiejsze rozwiazanie i jedynie skrocilam.

No a u nas wstaje dzis piekny dzien i tylko szkoda, ze ostatni w domowych pieleszach. Jutro ruszamy na kilka dni do znajomych a w poniedzialek powrot do domu i tyle bylo leniuchowania.

Cześć dziewczyny!

Lecę zaraz po ciasto i szampana do pracy :-D. Chyba utwierdziłyście mnie w tym, żeby już nie wracać do pracy (małżon też namawia). Wszystkie sprawy mam pozałatwiane z klientami, pozostają dziś jeszcze kadry a radę dadzą sobie beze mnie spokojnie - od braku jednej osoby w firmie jeszcze się świat nie zawalił, hahahaaha. Telefony przecież będę odbierać. Zresztą zasłużyłam sobie - ciężko na to pracowałam, bo nie umiałam nigdy odpuścić - i tak jak PrzyszłaMamusia - czasami jadłam śniadanie o 14....

Miłego dnia!!!!

Giza ja tez nie miaąłm cukru badanego teraz tylko mocz i morfologię;-)
Skaba fajny domek my sie nad czyms takim zastanawiamy od dawna nawet tatuś mówił ze zrobi tylko czasu mu brak:-(co do dodatkowych linijek tos ie nei wybijam i jestem za :-)
Remeny gratuluję kopniaczków:-)
Ninja i ajk amsz okazję to mykaj na zwolnienie przy drugim to będzie cięzko o nic nei robienie:-D:-(
a ja dziś idę do gin azobaczymy co mój facet porabia w srodku;-)

mama 80 gratulacje pewnie jestes niebowzieta.Ja moze bede miała połówkowe 25 za tydzień i bardzo się rozczaruję ze dalej nie bede wiedziała jaka płec
nawet kombinuje ze jak mi nie powie to moze pojde prywatnie.

Dzięki dziewczyny za gratulacje i oby pozostała dziewczynką:laugh2::-D
PrzyszłaMamusiu fajnie wyglądasz w nowej fryzurce,ja też kiedyś(a dokładnie 4 lata temu),zaraz po ślubie poszłam ściąć włosy(a miałam je zawsze do pasa) i w ogóle nie żałuję.A jak się nastrój poprawia jak człowiek coś nowego ze sobą zrobi;-);-):tak:
Ja jestem wkurzona od rana bo mój Jasiek znowu jest przeziębiony:sorry::wściekła/y::growl::angry:Normalnie co drugi tydzień coś:wściekła/y:A w czwartek mam jechać na 4 dni na kurs i nie będzie mnie więc pewnie będzie niezle.W związku z tym na ozdrowienie nie liczę,żeby tylko gorzej nie było...

mamma Ty to sie masz:no:współczuje choroby w domu bo sama wiem co to jest (choć moja pociecha juz jakby lepiej sie czuje). jeszcze nie miałam okazji pogratulowac córci wiec juz spiesze z gratulacjami i zeby nic nie wyrosło w tzw miedzyczasie to bedziesz miała super parke:laugh2:starszy brat i siostra to coś o czym ja marzyłam całe zycie i raczej nie mam juz na to najmniejszych szans - ani u siebie ani u moich dzieci:dry::-D:-)

reklama
Witajcie dziewczyny, ja po 3 godzinach w przychodni z czego godzina na staniu w kolejkach, najpierw jednej po zlecenia na badania, potem drugiej przy kasie żeby zapłacić i trzeciej do badania.
Dziewczyny ja piłam teraz glukoze bo miałam cukrzyce z Przemkiem, a poza tym na czczo miałam zawsze graniczne wyniki:-( więc lekarz kazał chuchać na zimne i zrobić teraz w 20 tyg z obciążeniem żeby jak najszybciej wyłapać i poradzić sobie z samą dietką a nie później z insuliną:blink:.
Wyniki bedę miała dopiero jutro bo zrobiła się jakaś reorganizacja laboratorium no i wyniki dopiero są następnego dnia, no ale pozytywny aspekt tego że badania staniały:-D.
mamma80 wieczorem Jaśkowi gorącą kąpiel potem nasmarować go tymi mazidłami rozgrzewającymi i do łózia niech się wypoci. Że też dzieciaki przeziębiają się jak coś jest na rzeczy:dry:
niekat a jak Oli? Co lekarz powiedział?:confused:
Ja idę się chyba położe bo głowa mnie strasznie boli
Narazie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry