Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Chyba utwierdziłyście mnie w tym, żeby już nie wracać do pracy (małżon też namawia). Wszystkie sprawy mam pozałatwiane z klientami, pozostają dziś jeszcze kadry a radę dadzą sobie beze mnie spokojnie - od braku jednej osoby w firmie jeszcze się świat nie zawalił, hahahaaha. Telefony przecież będę odbierać. Zresztą zasłużyłam sobie - ciężko na to pracowałam, bo nie umiałam nigdy odpuścić - i tak jak PrzyszłaMamusia - czasami jadłam śniadanie o 14....
:-(

Normalnie co drugi tydzień coś
A w czwartek mam jechać na 4 dni na kurs i nie będzie mnie więc pewnie będzie niezle.W związku z tym na ozdrowienie nie liczę,żeby tylko gorzej nie było...
współczuje choroby w domu bo sama wiem co to jest (choć moja pociecha juz jakby lepiej sie czuje). jeszcze nie miałam okazji pogratulowac córci wiec juz spiesze z gratulacjami i zeby nic nie wyrosło w tzw miedzyczasie to bedziesz miała super parke
starszy brat i siostra to coś o czym ja marzyłam całe zycie i raczej nie mam juz na to najmniejszych szans - ani u siebie ani u moich dzieci
:-)
.
.