• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
No wróciłam! Ledwo już ogarniam dzienne posty, bo nie miałam czasu cały dzień zajrzeć do neta.
W pracy ckliwie bardzo hahahaahaha, :-D:-D:-D:-D dostałam piękny serwis do kawy, piękne świece i przepiękne kwiaty - nawet nie wiem kiedy to załatwili, bo nie wyjeżdżałam dziś nigdzie z biura a całe przeszklone i otwarte :confused:

Teraz siedzi u mnie moja kumpela z pracy i mam chwilę popisać bo myje włosy :laugh2: Może to trochę dziwne ale takie układy hahahaaha.

Dziewczyny, rano jadę do rodziców pod Wawę i nie będę miała dostępu do neta, ale jak w czwartek poznam płeć Nygusa, to dam znać (mam wpaść do brata to dorwę się do kompa)!!!!

Papapapaapapa! Trochę tęsknić będę :-)

ello!! cieszę się, że pomysł z "płciami";-) się spodobał.. dopisałam już do listy płeć dzieciaczków dla AMK (syn), PrzyszłaMamusia (córcia), mamma80 (córcia), cicha (córcia), mrowa1 (syn).. jeśli któraś z mam zna już płeć, a o niej zapomniałam lub coś pomieszałam proszę o info - najlepiej na priva...

no właśnie cicha a co ty tak po cichu nam oznajmiasz, że córcia będzie???!!!! czy to już potwierdzone? czy przyjmujesz już oficjalne gratulacje?:-):-):-) a zatem: wieeeelkieee gratulacje:-):-):-):-):-)

PrzyszłaMamusia dałaś mi trochę do myślenia... no rzeczywiście podobnie tą ciążę przechodzimy... zobaczymy zobaczymy... choć póki co obstawiam faceta... córcia będzie trzecia... i wcale nie żartuję:-):-):-):-)

idę do łóżeczka.. ja to najlepiej w nocy funkcjonuje.. teraz to bym góry przenosiła.. no tyle, że o 6 rano pobudka:-(:-( dobrej nocy!!

no witam Was rankiem:-Ddzis weszłam oficjalnie w 18 tc wieć mierzenie ważenie (cisnienie wieczorem)... no i muka jak 150:wściekła/y:moje wymiary mnie rpzerażają - nie jestem przyzwyczajona do wzrostu takich danych:-(zwykle udawało mis ie bardziej tracic niż przybieać...jakos psychicznie nie mogę sobie z tym poradzić...jedno jest pewne - koniec z jabłkami na noc bo m.in. one mi tak w kg wchodzą łobuzy...fruktoza na noc??!!!Oj głuptas ze mnie i tyle:confused2:

mrowa1 przeraziłaś mnie tym postem:szok::szok::szok: a raczej godziną jego napisania:szok::szok: oj ja mam teraz fazę permanentnego snu.. gdybym mogła to spałabym cały dzień.. ale pobudzam twardo swoją aktywność, bo pewnie w nocy byłyby spacery i sprzątanie.. :szok::szok:

niekat głowa do góry!! jesczcze 22 tygodnie i zaczniesz wracać do swoich wymiarów:-):-):-) zresztą te nasze brzuszki (nawet z 20 kilogramową nadwagą) są najśliczniejsze na świecie!!:-):-)

dziewczyny ja dzisiaj idę do lekarza i cały świat jest temu podporządkowany:-):-) nie moge się skupi:-) jakoś tak podświadomie nastawiam się, ze dowiem się kto mi tam w środku tak szaleje:-) choć rozum podpowiada, ze ten lekarz nie chce zdradzać płci.... kurcze pewnie będę rozczarowana...​

Witam, dlugo sie nie odzywalam, ale po tym jak pojechalyscie po "mamach nie piszacych" postanowilam sie odezwac :-) Jestem obecnie w 18tc i nie czuje jeszcze ruchow, a bardzo bym chciala. Wiem ze nie ma obaw, ze to jeszcze wczesnie.
W zeszlym tyg bylam z mezem na usg :) Jak cudownie wygladal dzidzio, nozka o nozke pocieral :-):tak::-) - po prostu

Witam, dlugo sie nie odzywalam, ale po tym jak pojechalyscie po "mamach nie piszacych" postanowilam sie odezwac :-) Jestem obecnie w 18tc i nie czuje jeszcze ruchow, a bardzo bym chciala. Wiem ze nie ma obaw, ze to jeszcze wczesnie.
W zeszlym tyg bylam z mezem na usg :) Jak cudownie wygladal dzidzio, nozka o nozke pocieral :-):tak::-) - po prostu swietny widok!! Tylko Pani Dr powiedziala ze jeszcze za wczesnie na ustalenie plci, ale mam nadzieje ze to synio :-D
Co do leniuchowania - to ja niemalze od poczatku ciazy sie "obijam", pracuje w drukarni i byloby ciezko w tej sytuacji chodzic do pracy, dzidzius wazniejszy :blink:

reklama
Skaba to mapisz jak tam po wizycie ;-) może akurat gnowi sie coś wymskni i ci powie:-D:-)
ostatnio wogóle nei mogę spać w nocy buuuuuuuuuuu
a teraz czuję się wyspana :confused::blink:
Weronikaa co tam u ciebie super że wróciłaś " córko marnotrawna";-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry