Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dostałam piękny serwis do kawy, piękne świece i przepiękne kwiaty - nawet nie wiem kiedy to załatwili, bo nie wyjeżdżałam dziś nigdzie z biura a całe przeszklone i otwarte 
Może to trochę dziwne ale takie układy hahahaaha.
dzis weszłam oficjalnie w 18 tc wieć mierzenie ważenie (cisnienie wieczorem)... no i muka jak 150
moje wymiary mnie rpzerażają - nie jestem przyzwyczajona do wzrostu takich danych:-(zwykle udawało mis ie bardziej tracic niż przybieać...jakos psychicznie nie mogę sobie z tym poradzić...jedno jest pewne - koniec z jabłkami na noc bo m.in. one mi tak w kg wchodzą łobuzy...fruktoza na noc??!!!Oj głuptas ze mnie i tyle

a raczej godziną jego napisania
oj ja mam teraz fazę permanentnego snu.. gdybym mogła to spałabym cały dzień.. ale pobudzam twardo swoją aktywność, bo pewnie w nocy byłyby spacery i sprzątanie.. 

:-) - po prostu
:-) - po prostu swietny widok!! Tylko Pani Dr powiedziala ze jeszcze za wczesnie na ustalenie plci, ale mam nadzieje ze to synio