reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

dopiero teraz nadrobilam wasza korespondencje.Cosik mi nie wyswietlilo wszystkich listow.:wściekła/y: Ja nie wiem czy chce wiedziec co to za dzidz we mnie siedzi.Tzn ja bym chciala(chyba?) maz nie,wszyscy mowia ze fajniej poczekac do porodu.ehhhhhh glupia jestem

reklama
niekat a jak Oli? Co lekarz powiedział?:confused:
:-)
No że to nie jest typowa grypa jelitowa tylko jakieś zatrucie...:confused:w zwiazu z tym że juz nie wymiotuje mam jej tylko podawac lekkostrawne posiłki i rzeczywscie nic mlekowego:no: nie dostała zadych leków tylko jakies osłonowe cos co i tak juz miałam w domu:tak:
wczoraj jak wróciłam do domu a ona juz nie spała chciałam ja przytulic i podniosłam tego mojego Bąbla (17kg) aż mnie Motylek rypnał w brzuch i otrzeźwiałam w sekundzie:szok:Boshe jak ja sie zapominam!

kobitki ja tylko daję znak, że żyję... ale co to za życie...:-):-):-)
dzisiaj po raz pierwszy miałam bliskie spotkanie z muszlą klozetową i to zaraz po przyjściu do pracy.. a że miałam puściutki żołądek to mną tylko poszarpało i tyle...

za to ciśnienie mam chyba klęczące, bo nie mogę utrzymać oczu otwartych.. zaraz skocze do pielęgniarki na pomiar.. choć kawkę (bezkofeinową) już obróciłam..

ninja jak tylko możesz to idź na zwolnienie i nie zastanawiaj się ani chwili.. to naprawdę jedyna okazja.. ja tez przez moment marzyłam o zwolnieniu, ale po pierwsze i tak myślami będę w pracy, bo prowadzę dwa projekty.. no i wiecie instynkt macierzyński.. a poza tym dla mnie siedzenie w domu wcale nie oznacza odpoczynku.. ach jak to celnie któraś z was opisała - nawet na kibelku gazety poczytać nie ma jak:-):-):-)

resztę nadrobię wieczorem.. trzymam kciuki za wyniki badań i wizyt

a linijeczki dołożę pewnie w weekend...

Witajcie Dziewczyny, kurcze, ale naskrobałyście....
mamma- graaaaaaaaaaaaatulki, pareczka.... cóż marzenie wielu mam i tatusiów. I super,że badacie serduszko, w ogóle ta technika teraz... Trzymam kciuki za młodego,żeby jak najszybciej się wychorował!!!!
ninja- popieram przedmówczynie- na zwolnienie dziewcznyno poleniu**** sobie! No i zazdroszczę tego torta- zjadłabym:-D:-D:-D
niekat- dobrze,że Oli już lepiej! nic tak nie cieszy jak zdrówko naszych skrzatów.
skaba-ja również jestem za tym żeby płeć wpisać i nie wykreślaj tych mam, które tylko raz zajrzały, może sobie jeszcze o nas przypomną. Może faktycznie jakoś zaznaczyć te mamusie, które faktycznie się udzielają!
Witam również pozostałe mamusie

Ja wróciłam od gina wszystko ok tatus oglądnał synusia i zadowolony jest:-)
Dzidzius wyoglądany z kazdej strony i wszystko jest na miejscu:tak::-)
przytyłam 10 kilo :sorry::-(ale kazął mis ię nei przejmowac bo jest chuda i mi to neizaszkodzi a w 1 tyłam tak samo i wszystko zrzucilam wiec neiwidzi powodów do odchudzania i odmawiania sobie;-) Mam jeśc dużo produktów zawierających zelazo bo mam bliskie anemii:-p

No, Mrowa, najważniejsze,że dzidziulek zdrowiutki! To są najlepsze wieści!
Pij soczek z marchewki i buraka naprawde skutkuje! ile przytyłaś z Amelką?
Ja też już nie mogę się doczekać piątku i wizyty u ginka...

niekat tak czy siak niefajnie że Oli choruje :-(
Kindzia koszt badania w całej Polsce 200-300 zł. Wpisz po prostu w googlach "usg 3D/4D Kraków" i ci wywali gabinaty gdzie mają. Ja tak szukałam w Łodzi. Albo po prostu zapytaj na wątku "ranking lekarzy i szpitali w Polsce" gdzie dziewczyny polecają zrobić to badanie.
mrowa świetnie że maluch ma sie dobrze
Moje chłopaki jutro idą ze mną podglądać malucha, może Przemek nareszcie przyjmie do wiadomosci że w brzuszku dzidzia mieszka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry