Cześć Kobitki!!!
A ja własnie nadrobiłam wszystkie zaległości na BB

. Widzę, że ładnie rozwijają się inne wątki-super! Przyznam się szczerze, że niezbyt często tam zaglądałam i byłam bardzo zaskoczona np. tym jak ruszyły zakupowe szaleństwa:-):-).
Skaba1- Mi też się podoba bardzo twój pomysł!!! Jestem za

! Ciekawa jestem środy

ciekawe co masz w brzusiu. Tak pocichu myślę, że będzie córcia (bo pamiętam, że podobnie przechodzimy ciąże np. kombinacja smaków) ale lepiej się nie nastawiać, bo póżniej się długo dochodzi do siebie (wiem to po sobie, bo byłam w szoku

).
mamma80- MOJE GRATULACJE:-):-):-):-)

!!!!!!!!!!!!!!!! No to mamy drugą dziewczynkę na BB!!!! Super!!!!!
ninjacorps- Oj to fajnie!!! Odpoczniesz sobie!! Ja się lenię już od końca lipca i jest super!!!! Zero stresu!!!! Naprawdę to jest jedyny okres w życiu kiedy możemy sobie odpocząć i zająć się dbaniem o siebie i dzidziuńka

!!! Mi by było ciężko pracować, bo moja praca polega m.in. na pracy z klientem (pracuję w banku). Czasami zjadłam coś na szybko jak miałam chwilkę a czasami nawet nie, wracałam do domu i dopiero coś jadłam:-(. A nie wyobrażałam sobie tego w ciąży. Jeden góra 2 posiłki dziennie

.
A co do ruchów pewnie i ty i
KINDZIA poczujecie je lada dzień

.
Milla29- powodzonka na jutrzejszym badaniu!!!!! Daj koniecznie znać!!! Ale teraz jeszcze się tej glukozy nie pije? tylko chyba z krwii badają

?
remeny- gratuluję kopniaczków!!!! Mi teraz codziennie córcia daje czadu, a już jak jest jej nie wygodnie, bo np. mnie lekko uciskają rajstopy to protestuje na całego, że nawet pod ręką czuć jak przyłożę ją do brzucha

.
Ja muszę się wam pochwalić, że zmieniłam swój image

ściełam włoski (pierwszy raz w życiu tak na krótko). Babki jak wchodziły do fryziera to każda musiała skomentować "takie długie włosy i pani ścina?" trochę mnie to denerwowało, miałam odpowiedzieć, że to nie ząb i niedługą odrosną. Ale nie wiem czy im dam tak szybko odrosnąć, bo ta zmiana jak na razie mi się podoba:-). Mężusiowi co najważniejsze też

.
Życzę Wam kolorowych snów:ninja:!!!!
I do juterka!!!!!;-)