Milka28
Początkująca w BB
*Doris* Jestem z okolic Kalisza w woj. wielkopolskim.
Mam do was pytanie, może któraś z mam mi pomoże. Otóż u mojej córeczki na policzku zauważyłam ostatnio popękane naczynka. Nigdy wcześniej tego nie miała. Zawsze delikatnie wycieram jej buźkę i rano i wieczorem smaruję ją kremem do ciała Bambino. Jak wychodzimy na dwór a jest duże słoneczko to smaruję ja kremem z faktorem30 dla dzieci.Zastanawiam się czy te popekane naczynka mogą świadczyć o tym, że czegoś jej brakuje, może jakiś witamin? A może to od tego, że mała czasem "staje na głowie"? Tzn przymierza się do zrobienia fikołka. Nie robi tego często, ale robi. Sama już nie wiem co to może być i trochę mnie to martwi.
A tak w ogóle to muszę się Wam pochwalić, że Wikusi dzisiaj przebiły się kolejne 3 ząbki, dwie górne piąteczki i jedna dolna piatka. Trochę nie po kolei bo jeszcze nie ma czwórek, ale widać że są już w drodze więc pewnie lada dzień się pojawią:-)
Mam do was pytanie, może któraś z mam mi pomoże. Otóż u mojej córeczki na policzku zauważyłam ostatnio popękane naczynka. Nigdy wcześniej tego nie miała. Zawsze delikatnie wycieram jej buźkę i rano i wieczorem smaruję ją kremem do ciała Bambino. Jak wychodzimy na dwór a jest duże słoneczko to smaruję ja kremem z faktorem30 dla dzieci.Zastanawiam się czy te popekane naczynka mogą świadczyć o tym, że czegoś jej brakuje, może jakiś witamin? A może to od tego, że mała czasem "staje na głowie"? Tzn przymierza się do zrobienia fikołka. Nie robi tego często, ale robi. Sama już nie wiem co to może być i trochę mnie to martwi.
A tak w ogóle to muszę się Wam pochwalić, że Wikusi dzisiaj przebiły się kolejne 3 ząbki, dwie górne piąteczki i jedna dolna piatka. Trochę nie po kolei bo jeszcze nie ma czwórek, ale widać że są już w drodze więc pewnie lada dzień się pojawią:-)
Ostatnia edycja:
ja bym sie wybrała do pediatry najpierw a potem jak ona nic nie pomoże to dermatolog;-)
ehh żartuje of course - dla mnei jest najpiękniejszy a teraz jest taki dorosły że szok
cykne mu jakąc konkretną fotke w tej fryzurce to wkleje w odpowiednie miejsce
...ale ci dobrze
;-)..
..ale napewno też ślicznie wygląda!
moja corcia Oliwka dzis konczy 14 miesiecy. marcowa mama zostałam 8 marca 2008
przy okazji dowiedziąłam się ze od wczoraj juz 3 dzieci zachorowało na jelitówke.... znów to samo ... zdązyłam wrócic do rpacy telefon od mamy ze Marcel ma 39 st. i gdzie jest Nurofen bo jej leci rpzez ręce
sama nie wiem.żadnych innych symptomów nie ma prócz tej gorączki i katarku.żeby tylko jelitówka Oliwii nie rpzeszła znów na Małego bo dopiero co odzyskał masę po ostatniej chorobie sprzed miesiąca