Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale ogolnie jest strasznie kochany i jak sie wita to od razu przylatuje i daje "buzy"

my z Mary i Bartkiem zawsze chorujemy razem
Marysia już coraz lepiej.. obeszło się bez zastrzyków, zmieniliśmy tylko antybiotyk.. 

) stwierdziłąm więc ze ze zwykłą gorączką nie będe od razu leciała na pogotowie i poczekam.Po Nurofenie zreszta spadała.górne granice to 40,2 st a dolne po leku 37,6.Noce o dziwo spokojne mimo ze gorące
w sobote było najgorzej ale prócz gorączki nic sie nie działo dopiero w neidzielę rano złapał go kaszel taki przebrzydły że jakby był po sniaanku to by zwymiotował:-(no i jak tylko dąłam mu jeśc to podałam Drosetux i jakost ak sie z tym kaszelkiem kulamy.W sobote po południu jak było mu lepiej wyszłamz nim na dworek bo tak łądnie było ale wróciłam szybko bo zrobił sie gorący w kilka minut
no więc w niedziele już siedzieliśmy w domu ale i tak padało wiec....
oliwia za to miała po prostu jakąs niestrawność i szybko wyzdrowiała z bólu brzuszka 

a skromny jest na maxa

ale u nas to pewnie pomarzyć mogę, trzeba by było w Rzeszowie takowego szukać (a i tak jakś nie wyobrażam sobie dziecia z otwartą buzią grzecznie siedzącego na fotelu
)
jak dwuletnie dziecko - super!!!
i jak pisała Niekat - w ramię kłuli
Pewnie tam w środku duma rozpiera, co? 

Chyba mu tam przyczepię klamerkę do prania...

Ale są zajebiste. W katalogu za to wyglądały beznadziejnie. No niestety nie wszystkie zakupy można zrobic na Allegro 

)

U nas albo zajęcia w domu, albo siedzę w pracy, a jak wolne, to od razu idziemy na dwór!! Filip po prostu szaleje jak za długo w domu siedzi - idzie wtedy do drzi, wali czym popadnie i krzyczy na całe gardło
Ogólnie zrobił się niestety dość niegrzeczny - próbuje wymuszać krzykiem i płaczem, wścieka się o byle co, a psu to już wogóle żyć nie daje, ciągle mu dokucza i cieszy się z tego, jak głupi do sera
Ale potrafi też być słodki, przyjść, dać buziaka, przytulić się..:-):-):-)