Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No bo z chłopakiem to można konkretnie a z dziewczyną....Choć oboje bardzo chcieliśmy teraz dziewczynkę.Też mi się wydaje to na razie trudne,ale z drugiej strony pewnie tak samo myślą kobiety które mają już córki a teraz szykują się na przyjście syna.

potiwerdzam - tak własnie myslą te kobietyMąż juz stwierdził że chyba nie da radyNo bo z chłopakiem to można konkretnie a z dziewczyną....Choć oboje bardzo chcieliśmy teraz dziewczynkę.Też mi się wydaje to na razie trudne,ale z drugiej strony pewnie tak samo myślą kobiety które mają już córki a teraz szykują się na przyjście syna.
![]()
choć ja jeszcze pewnosci nie mam to poskórnie czuję faceta
i jednocześnie chciałabym i boje sie

. Z małą przerwą, bo wstałam z mężulkiem o 7:00 i wyprasowałam mu koszulę do pracy i miałam się nie kłaść. Pomyślałam, że poleże jeszcze z książką i ona mnie uśpiła
.
. Ale jaką śliczną, byłam w szoku, że tak dobrej jakości znalazłam, w ogóle nie widać, że używana:-). Jeansowa z wykończeniami różowymi:-). Ale jestem zadwolona. Bo jak na razie nic nie kupowałam tylko mam kilka rzeczy, które dostałam od koleżanki. Niestety nie cyknę fotki, bo pożyczyliśmy aparat koledze. Ale jak będe mieć to zamieszcze na odpowiednim wątku:-).
:-)

Niestety w tym temacie nie myślę racjonalnie, moja mała zawsze miała dużo za dużo ciuchów, ale co tam jakieś uzależnienia trzeba mić