telma78
Entuzjast(k)a
Niekat- a jak tam twój maluch, ułożył się już lepiej,że go czujesz,czy nadal do środka kopie?
Ninja-wypoczywaj,wypoczywaj dopóki możesz, bo nigdy już tak spokojnie nie będzie,:-):-)
Lecę, bo mi się rosołu chce a w domu zero kuraka, trzeba córcie ubrać i do sklepu wskoczyć.
wiecie co zmalowałam rano? "jakoś" tak nieporadnie chwyciłam komórke ze stołu,że wpadła mi do kubka w herbatą

! Szybko wyjełam, ale zobaczymy, co będzie dalej, narazie cały czas wibruje, nawet, jak się jej nie urzywa! Masakra

Ninja-wypoczywaj,wypoczywaj dopóki możesz, bo nigdy już tak spokojnie nie będzie,:-):-)
Lecę, bo mi się rosołu chce a w domu zero kuraka, trzeba córcie ubrać i do sklepu wskoczyć.
wiecie co zmalowałam rano? "jakoś" tak nieporadnie chwyciłam komórke ze stołu,że wpadła mi do kubka w herbatą

! Szybko wyjełam, ale zobaczymy, co będzie dalej, narazie cały czas wibruje, nawet, jak się jej nie urzywa! Masakra

a co do komórki to i mnie mój LGk wpadł kiedyc przy pomocy córki do wiadra z mopem jak myłam podłogi i za jakiś czas zaczeła mi bateria siadac... nawet jednego dnia nie wytrzymywała choc nie twierdze że to od tej kapieli nieszczesnej ale moze...
teraz mam juz innym model i najczesciej trzymam go w takim miesjcu zeby do wody miał jak najdalej

jak tak zrobilam 

. Jakoś inaczej jak się idzie do lek gina (faceta) a inaczej jak się student gapi
.