darinia
Entuzjast(k)a
witam:-)
jakoś zniosłam wypicie glukozy i mam już za soba :-) nawet po wypiciu tego moja dziecina zaczeła szaleć
ostatnio śniło mi się ze byłam już troche starsza a w samochodzie czekał na mnie mąż i kilkuletni syn więc pewnie będzie córka do poniedziałku jakoś musze wytrzymać a jak będzie pewne co to wpadam w zakupowe szaleństwo, już mam na oku kilka fajnych rzeczy ale czekam do usg bo nie wiem czy kupować w kwiatuszki czy w samochodziki;-)
lece kończyć gotowanie bo zgłodniałam

jakoś zniosłam wypicie glukozy i mam już za soba :-) nawet po wypiciu tego moja dziecina zaczeła szaleć
ostatnio śniło mi się ze byłam już troche starsza a w samochodzie czekał na mnie mąż i kilkuletni syn więc pewnie będzie córka do poniedziałku jakoś musze wytrzymać a jak będzie pewne co to wpadam w zakupowe szaleństwo, już mam na oku kilka fajnych rzeczy ale czekam do usg bo nie wiem czy kupować w kwiatuszki czy w samochodziki;-)

lece kończyć gotowanie bo zgłodniałam

), tym bardziej, że jak mama mówiła mi przez tel. jak to zrobić i pytała jakie funkcje mam w piekarniku to nawet tego nie wiedziałam...
Jak pracowałam, to najczęściej o tej godzinie mniej więcej wracałabym z pracy, a wtedy zmęczona już byłam. 
i wieczorkiem;-) zreszta teraz to dla mnie jak jedzenie i picie - po prostu potrzebuje
u mnie z gotowaniem to nie za bardzo bo zwyczajnie nie lubie ale jak trzeba to zawsze cos wymysle