Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no i lepiej żeby została w domu ja chyba zwarjuje

, ale remoncik też już w planach na ten miesiąc - w końcu pokoik "od wszystkiego" doczeka się lokatora:-)

My też zmieniamy na większy ale dopiero na wiosnę:-)

Wchodzę tam a na poczekalni nie ma gdzie usiąść,4 ciężarówki+mężusie przede mną....Myślałam że zniosę tam jajo!!Mocz do powtórki bo mam bakterie,pewnie skończy się furaginą.
Widze ze sie remontujecie i zmieniacie bryki.To dobrze,niech wam sie powodzi.U nas bedzie tylko malowanie pokoju dzidziowego bo calkowity remont chaty robilismy 3 lata temu.Tez myslimy nad zmiana bryki,ale to dopiero w styczniu.W prawdzie auto kupowalismy rok temu ale ja lubie nowosci rynkowe ;-)

S....wynski bol
jeszcze zakupki i takie tam.niestety nie widac było pci ale za to Motylek pomierzony w każdym mozliwym miejscu i zważony
wazy juz 365g i ma dłuuugie nogi;-)koszykarz czy modelka;-)
jest wszytsko na miejscu a ciąża wielkiem zgadza sie z suwaczkiem czyli zostaje termin na 19 marca

skasował co prawda 110 zeta ale Łukasz powiedział ze dałby i nie takie pieniądze żebym nie przezywała tego co tydzien temu
słodko
dostałam tez znów globulki
).Jak widac było kręgosłup i kosci ud i rączek Łuaksz az sie usmiechał
pierwszy raz widział własne dziecko na ekarnie USG
Motylek pomachał do nas paluszkami a nóżki ułozył jakby sobie klękał na kolanko.ułozony jest miednicowo
z obwodu brzuszka i glówki wychodzi ze jest 20tc a z długosci kosci udowej ze 21-22
będzie długi dzidziuś
aj
czyli orbitrek tez odpada
)
:-)
nie masuj jeszcze - na tym etapie ciazy mozę to spowodowac niepotrzebnie przedwczesne skórcze!!! hartowanie to juz chyba raczej w koncówce ostatniego trym.Dziewczynki mam pytanko.Masujecie sutki zeby je zahartowac do karmienia?? Ja sie dowiedzialam o tym dopiero teraz i to od mamy nie od lekarzaS....wynski bol
ja nie hartowałam ale niestety miałam problem z karmieniem.tym razem jednak tez nie zamierzam bo po 13 mieisącach karmienia nawet przez kapturki mam raczej przygotowane sutki
mozęsz sobei jedynie pocierać po kąpieli suchym ręcznikiem ale delikatnie - nie mzoęsz tak do bólu bo to niczemu nie słuzy!!!!