Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)

mam nadzieję ze humorek który mi na razie dopisuje utrzyma sie jak najdłuzej:-)moja waga na razie stoi (puk puk nie zapeszać;-)
) i tylko ból brzucha dokucza i ociężałość
ale generalnie jest fajnie tylko moje hormony i ich szaleństwa zaczynają mnie meczyć - nie chcę nawet myslęc co przechodzi mój kochany....
24 tc ... ale zleciało - jestem okropnie głodna po kawie i chyba jednak wszamię sobie serek... no pół;-)

ja nie robiłam i nawet szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia co to jestJutro idę na badaniaglukoza , mocz + morfologia
a mam pytanie robiłyście badanie na cytomegalię?
odezwij sie jak po badaniach mrowa
;-):-) ta glukoza toz obciażeniem czy zwykła??
cytrynka of course;-)
:-)anoJa juz wróciłam po glukoziecytrynka of course;-)
Niekat miałam obciązenie 50g , ja tez właśnei nei miałam tej cytomelagii robionej i zastanawiam sie nad zrobieniem jej bo jest niebezopieczna dla dziecka po urodzeniu jeśli sie jej nie wykryje:-( ide we wtorek do gina to sei zapytam go czy mam robić
a ze waga stoi w meijscu to anpewno sie cieszysz i jesteś zadowolona:-)

dlatego m.in. taki mam dzis dobry nastrój
;-)ja juz dzwoniłam do mojego labu i takie obciazenie zrobia mi za 10 zł a toxo za 30 do tego morfo i mocz 7 i 8 zeta wieć zamknę sie swobodnie w 60 (55 ale zawsze wole liczyć zaokrąglając)- uff ulzyło mi szczerze powiem