telma78
Entuzjast(k)a
Hejka Marcóweczki, ale tutaj dzisiaj spokój:-):-):-). Ja cytomegalii nie robiłam, ale też już kiedyś o tym czytałam i przeraziłam się...Niekat- 30 zł za toxo?
Ale za jedną i za drugą? Ja płaciłam w P-niu 100zł za obie, ciekawe skąd te piekielne rozbiezności w cenach?
Ja dzisiaj idę do gina na wizytę i przyznam szczerze- denerwuję się strasznie, ale mam tak przy każdej wizycie, chyba wiecie o czym mówię...
Wiecie co spojrzałam dzisiaj w lustro, ale tak solidnie i kurcze, niby przytyłam 4 kg, ale jak mi d**a urosła, normalnie z żalu wrąbałam paczkę m&m-sów- no i jak się pewnie spodziewacie wcale mi lżej na sercu się nie zrobiło

Ale co się dużo dziwić, ruchu specjalnie nie mam, bo gin każe uważać, no dwa ulubione "sporty" w tej chwili to klikanie w klawiaturę kompa i przełaczanie programów w TV, ale od tego to tyłek raczej rośnie nie maleje
- no zapomniałam jeszcze o jednym- sexik- dobrze,że na to mi gin jeszcze pozwala, bo w przeciwnym razie obok grubego tyłka miałabym jeszcze depreche

Ale za jedną i za drugą? Ja płaciłam w P-niu 100zł za obie, ciekawe skąd te piekielne rozbiezności w cenach?Ja dzisiaj idę do gina na wizytę i przyznam szczerze- denerwuję się strasznie, ale mam tak przy każdej wizycie, chyba wiecie o czym mówię...
Wiecie co spojrzałam dzisiaj w lustro, ale tak solidnie i kurcze, niby przytyłam 4 kg, ale jak mi d**a urosła, normalnie z żalu wrąbałam paczkę m&m-sów- no i jak się pewnie spodziewacie wcale mi lżej na sercu się nie zrobiło

Ale co się dużo dziwić, ruchu specjalnie nie mam, bo gin każe uważać, no dwa ulubione "sporty" w tej chwili to klikanie w klawiaturę kompa i przełaczanie programów w TV, ale od tego to tyłek raczej rośnie nie maleje

- no zapomniałam jeszcze o jednym- sexik- dobrze,że na to mi gin jeszcze pozwala, bo w przeciwnym razie obok grubego tyłka miałabym jeszcze depreche

To mi najlepiej teraz wychodzi
A seksik .... wczoraj ......

.
:-( buźka dla ciebie bądz dobrej myśli
i się uczył...może się przekwalifikował
.
;-)ale tym razem przyjemna i relaxująca dzięki czemu zasypiam jak dziecko chwile po przyłozeniu głowy do poduszki i znalezieniu dobrej pozycji 

ja np głaszcze brzuszek troszke jak malenstwo kopie albo jak sobie leże to trzymam reke na brzuchu ale nią za bardzo nie poruszam... jakos do mnei to przemówiło